حواله ارزی
استفاده از حواله های ارزی مختلف کمک می کند تا پول در کوتاه ترین زمان و با امن ترین روش به دست گیرنده برسد. گرچه امکان استفاده از حواله ارزی در ایران به دلیل تحریم وجود ندارد، اما سایت فراکنش با روش های خاص خود این کار را امکان پذیر کرده است. این سایت با استفاده از حواله های ارزی وسترن یونیون، پی پال، مانی گرام و دیگر حواله های ارزی معتبر کار انتقال وجه را در نهایت امنیت و سرعت انجام می دهد.برای انتقال حواله های ارزی از طریق این سایت کافی است در پنل کاربردی این سایت درخواست خود را ثبت کرده تا کارشناسان پس از احراز هویت از طریق سیستم های حواله های ارزی روند انتقال وجه را به خارج از کشور انجام دهند. از محبوب ترین سیستم های حواله های ارزی وسترن یونیون را می توان نام برد که متاسفانه در ایران نمایندگی ندارد. اما انتقال حواله های ارزی از طریق سیستم پی پال در مجموعه فراکنش انجام می شود که بهترین روش برای انتقال حواله های ارزی با مبالغ کم و با امنیت بالا می باشد.
میتوانید در سریعترین زمان ممکن، حواله مورد نظر خود را ارسال نمایید! ابتدا در پورتال فراکنش ثبت نام کنید. از قسمت حواله جات، درخواست ارسال حواله را پر کنید. پرداخت مبلغ درخواستی برای حواله. ارسال حواله از مبدأ به مقصد مورد نظرمراحل درخواست ارسال حواله
ثبت نام
ثبت درخواست
پرداخت
ارسال
حواله ارزی چیست؟
حواله ارزی یا Payment Order به نوعی پرداخت ارز یا پول خارجی از طریق بانک های معتبر یا موسسه های مالی در همه کشورهای جهان اطلاق می شود. در واقع منظور از حواله، مبادلات ارزی به یک حساب بانکی شخص ثالث در یک حساب معتبر و مشخص می باشد. حواله جات ارزی از جمله خدمات ارزی به منظور انجام مبادلات ارزی با افراد مختلف در جهان است. می توان گفت حواله های معتبر ارزی نوعی دستور پرداخت است که به بانک ها و موسسه های مالی امکان پرداخت مبلغ حواله شده را برای متقاضی خارج از کشور فراهم می کند.
حواله های معتبر ارزی در انواع مختلف مانند حواله ارزی آنلاین، حواله های معتبر ارزی کتبی و شفاهی می باشند. حواله های معتبر ارزی از مدل های جدید خدمات ارزی ارائه شده در سال های اخیر می باشند که روند نقل و انتقال و مبادلات ارزی را تسهیل داده اند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص حواله ارزی به مقاله حواله ارزی چیست؟ مراجعه فرمایید.
حواله ارزی به زبان ساده
کلمه عربی “حواله” به معنای تغییر و جابجا شدن است و در زبان ساده حواله ارزی به معنای جابجایی ارزها یا پول های خارجی می باشد. به عبارت بهتر به نقل و انتقال ارز یا پول خارجی در سیستم بانکداری بین المللی حواله گفته می شود. در واقع یک بانک یا موسسه مالی یا صرافی بنا به خواست متقاضی حواله ارزی را از طریق یکی از بانک های کارگزار خود در خارج از کشور صادر می کند و آن بانک نیز موظف است مبلغ این حواله را به گیرنده مورد نظر پرداخت کند. متقاضیان به طور کلی از 4 روش زیر می توانند ارز و پول خارجی خود را از یک کشور به کشور دیگر و یا از یک بانک داخلی به بانک دیگر جابجا کنند:
- از طریق تروال چک و یا اسکناس
- از طریق تبدیل به چک ارزی
- از طریق تبدیل به حواله ارزی
- از طریق حواله سوئیفت
چرا از حواله های معتبر ارزی استفاده می کنیم؟
هدف متقاضیان برای استفاده از حواله نقل و انتقال ارز در یک سیستم معتبر و مطمئن است. یک حواله ارزی دارای یک بخش ثبت سفارش و یک یا چند بخش گیرنده است که پرداخت ارز را از یک حساب بانکی به یک یا چند حساب گیرنده در داخل یا خارج از کشور انجام می دهد. با ثبت سفارش حواله جات ارزی، سیستم بانکی گزینه های پرداختی را در حساب های مشخص شده ایجاد می کند.
در واقع حواله های معتبر ارزی دارای گزینه های پرداختی متفاوت می باشند و حاکی از ارسال چیزی نمی باشند بلکه یک حساب قابل شارژ است که برای انتقال پول استفاده می شود و قابلیت نگهداری پول را ندارد.
آخرین خبر در مورد سقف حواله ارزی
در راستای سیاست های بانک مرکزی در سال 1401 سقف حواله ارزی از 5 میلیون یورو به 30 میلیون یورو و سقف تسهیلات ارزی به مبلغ 60 میلیون یورو افزایش یافت. علاوه بر این کارمزد انتقال حواله های معتبر ارزی از منابع نیکو از 1.5% به 0.5% کاهش یافت. کاهش 70% کارمزد انتقال حواله و همچنین افزایش سقف حواله ارزی موجب تامین بهتر کالاهای اساسی می شود.
نرخ حواله پول خارجی و ارز در یک نگاه
نرخ حواله ارز و قیمت حواله ارز در تاریخ 6.10 1401 برای دلار، یورو و پوند عبارت است از:
نرخ حواله ارزی پوند انگلستان | 501.800 |
نرخ حواله دلار کانادا | 319.300 |
نرخ حواله دلار استرالیا | 275.200 |
نرخ حواله ارزی یورو | 455.000 |
نرخ حواله های معتبر ارزی رینگیت مالزی | 95.700 |
نرخ حواله ارزی دلار آمریکا | 419.100 |
مراحل صدور حواله ارزی
متقاضیان برای صدور حواله های معتبر ارزی باید با نحوه انجام حواله بانکی و ارزی آشنا باشند. از مهم ترین مراحل صدور حواله های معتبر ارزی موارد زیر را می توان نام برد:
- متقاضی در اولین مرحله باید به بانک یا موسسه مالی مورد نظر مراجعه کند.
- در مرحله بعد متقاضی باید ارز مورد نظر را از بانک خریداری کند.
- در سومین مرحله از مراحل صدور حواله های معتبر ارزی متقاضی باید فرم درخواست صدور حواله های معتبر ارزی را به دقت تکمیل کند.
- متقاضی سپس باید درخواست انتقال حواله معتبر ارزی را صادر کند.
- پس از ثبت سفارش حواله های معتبر ارزی، گزینه پرداخت برای متقاضی به روز رسانی می شود و متقاضی می تواند حواله های معتبر ارزی را صادر کند.
فاکتورهای مهم برای انتقال حواله ارزی
به منظور انتقال حواله های معتبر ارزی از طریق بانک ها یا موسسه های مالی و یا حواله های صرافی فاکتورهای مهمی باید وجود داشته باشد تا این روند قانونی طی شود. در واقع عدم وجود هر یک از فاکتورهای مهم صدور انواع حواله ارزی را با مشکل مواجه می سازد. از جمله مهم ترین فاکتورهای انجام حواله ارزی موارد زیر را می توان نام برد:
- متقاضی ارسال کننده حواله که باید انتقال ارز را انجام دهد.
- متقاضی دریافت کننده حواله که باید ارز را دریافت کند.
- بانک معتبر، موسسه های مالی قانونی یا صرافی های فرستنده حواله
- بانک معتبر، موسسه های مالی قانونی یا صرافی های گیرنده حواله
- تعیین مبلغ حواله شده
- نوع ارز حواله ای
- تعیین قیمت حواله ارزی
موارد کاربرد حواله های معتبر ارزی کدامند؟
حواله های معتبر ارزی برای کاربردهای متفاوتی صادر می شوند. در ادامه به ارائه مهم ترین موارد کاربرد حواله های معتبر ارزی می پردازیم:
- زمانی که فرستنده قصد ارسال حواله های صرافی و یا حواله ارزی شخصی را از طریق بانک برای فرد دیگری در کشور خارجی دارد: در این روش برای ارسال حواله ارزی از طریق بانک متقاضی باید با مراجعه به بانک و ارائه مشخصات گیرنده ارز و همچنین تعیین نوع ارز و شماره حساب، ارز را بر اساس نرخ روز به صورت حواله ارزی شخصی به مقصد گیرنده ارسال کند.
- زمانی که گیرنده قصد دریافت حواله های صرافی و یا حواله ارزی شخصی را از طریق بانک از فرد دیگری در یک کشور خارجی دارد: در این روش که در واقع ارسال پول به ایران می باشد، بانک های دارای سیستم حواله ارزی پس از تایید ارسال حواله ارزی، ارز ارسال شده را به حساب گیرنده واریز می کنند.
حواله صرافی چیست؟
یکی از مهم ترین خدمات انتقال ارز و پول های خارجی که در صادرات و واردات کالاها اهمیت زیادی دارد، حواله های صرافی است. در واقع پاسخ جامع و کامل به پرسش حواله صرافی چیست؟ این است که متقاضیان با حواله ارزی از طریق صرافی می توانند هر مبلغ دلخواه را به واحد پول خارجی گیرنده به یک بانک در کشور دیگر واریز کنند. حواله ارزی صرافی از حواله های معتبر برای تبادل ارز و پول خارجی بین بانک های کشورهای مختلف است. عمده کار صرافی حواله ارزی و دریافت ارز واریز شده به حساب گیرنده و یا انتقال حواله های صرافی به بانک کشور گیرنده می باشد.
انواع حواله های ارزی
حواله های معتبر ارزی روشی برای انتقال پول به دیگر کشورهای جهان و یا بانک های داخلی است که شامل چند نوع مختلف می باشند. در این بخش به طور اختصار به توضیح هر یک از انواع حواله های معتبر ارزی می پردازیم.
حواله ارزی داخلی Internal
حواله ارزی داخلی Internal حواله ای است که ارز گیرنده در بانک متقاضی قرار دارد و متقاضی مبلغ مشخص را از این بانک به حساب دیگر ارسال می کند. در واقع شماره شناسایی بانک گیرنده برای حساب شخصی متقاضی در بانک ثبت می شود. در روند ارسال حواله داخلی، سیستم وجود حساب گیرنده در حساب های مشتریان بانکی BCA را بررسی می کند. اگر حساب گیرنده در حساب های BCA وجود داشته باشد، گزینه های ارسال داخلی فعال می شود اما اگر حساب BCA ناشناس باشد، گزینه گیرنده به تراکنش ارزی خارجی منتقل می شود و در لیست مرسولات ثبت می شود.
حواله ارزی خارجی Foreign
حواله ارزی خارجی Foreign یا حواله بیگانه از دیگر انواع حواله های ارزی است که متقاضی می تواند نوع تراکنش و نوع پرداخت را برای خود شخصی سازی کند. حواله های معتبر ارزی خارجی دارای بانک گیرنده در خارج از کشور می باشند. متقاضی باید برای ارسال بانک مبدا و مقصد را در حواله ثبت کند.
حواله ارزی صادره Outward Transfers
حواله ارزی صادری Outward Transfers از دیگر حواله های معتبر ارزی است که متقاضی برای ارسال ارز از طریق بانک ها، موسسه های مالی و صرافی ها اقدام می کند. ارسال حواله ارزی از طریق بانک یا صرافی ها و همچنین موسسه های مالی در ابتدا با تعیین شماره حساب و واحد پول خارجی انجام می شود. در بانک و صرافی حواله ارزی با تبدیل ارز به نرخ روز برای گیرنده مورد نظر ارسال می شود. متقاضی برای صدور حواله های معتبر ارزی باید فرم اظهارنامه گمرکی را تکمیل و امضا کند. مراحل صدور حواله ارزی صادره به ترتیب عبارت است از:
- مشتری در ابتدا باید ارز مورد نظر را تامین کند.
- متقاضی سپس باید فرم حواله ارزی را به دقت تکمیل کند.
- محاسبه کارمزد حواله ارزی و پرداخت هزینه حواله ارزی مرحله دیگر صدور حواله های معتبر ارزی است.
مدارک لازم برای حواله ارزی صادره
متقاضیان برای حواله های معتبر ارزی صادره از بانک ها و موسسه های مالی و صرافی های خارج از کشور باید دارای اسناد و مدارک زیر باشند:
- فرم تکمیل شده درخواست صدور حواله ارزی به زبان انگلیسی
- ارائه مشخصات شخصی شامل نام، آدرس و شماره تلفن متقاضی ارسال کننده حواله
- ارائه نام، آدرس و مشخصات سویئفت بانک گیرنده
- شماره حساب گیرنده حواله یا IBAN NUMBER
- اطلاعات شخصی کامل گیرنده حواله های معتبر ارزی
- تعیین دلایل صدور حواله های معتبر ارزی
- ارائه تعهدنامه مرتبط با گیرنده حواله
- ارائه اظهارنامه گمرکی به منظور جلوگیری از پول شویی
حواله ارزی وارده Inward Transfer
حواله ارزی وارده Inward Transfer از انواع حواله های معتبر ارزی می باشد که متقاضی برای گیرنده در خارج از کشور ارسال می کند (انتقال پول به خارج از کشور). همه بانک ها و موسسه های مالی دارای سیستم حواله ارزی باید پس از دریافت پیامک تایید ارسال حواله ارزی، ارز موجود را به حساب گیرنده واریز کنند. گیرنده در خارج از کشور باید با ارائه کارت شناسایی معتبر یا پاسپورت وجه واریز شده به حساب خود را دریافت کند. گیرنده می تواند این پول را به واحدهای پولی دیگر تبدیل کند، یا آن را به بانک بفروشد و یا اینکه آن را به حساب ارزی گیرنده دیگری واریز کند. متقاضیانی که حواله خود را از یکی از بانک های داخل کشور دریافت می کنند، می توانند این ارز حواله را با نرخ مرجع به بانک بفروشند و یا اینکه آن را در حساب ارزی بانک های داخل کشور نگه دارند.
حواله ارزی مستقیم Telegraphic Transfer
از دیگر انواع حواله های ارزی حواله ارزی مستقیم Telegraphic Transfer یا T/T را می توان نام برد. حواله ارزی مستقیم با نام حواله سوئیفت نیز شناخته می شود. حواله ارزی مستقیم یا سوئیفت از مطمئن ترین و سریع ترین حواله ها است. متقاضی با استفاده از این حواله ارزی می تواند هر میزان ارز را به 130 نوع ارز مختلف تبدیل کند و آن را به هر حساب حقوقی یا حقیقی در سراسر جهان منتقل کند. حتی متقاضیان می توانند حواله یک میلیون دلاری را نیز صادر و ارسال کنند. از دیگر مزایای کاربرد حواله ارزی مستقیم موارد زیر را می توان نام برد:
- دارا بودن ایمنی و امنیت بالا
- امکان ارسال هر مقدار ارز به هر جای جهان بدون محدودیت
- دارا بودن سرعت زیاد در انتقال ارز از حدود 2 تا 3 روز
- امکان انتقال مستقیم ارز به حساب های حقوقی و حقیقی
- عدم وجود محدودیت در میزان مبلغ ارسالی
مهم ترین موارد برای ارسال حواله جات ارزی مستقیم
- متقاضی برای ارسال حواله ارزی مستقیم باید دارای کد سوئیفت Swift Code باشد.
- برای ارسال حواله های معتبر ارزی به مقصد بانک های آمریکا، متقاضی باید دارای Routing Number باشد.
- برای ارسال حواله های معتبر ارزی به مقصد بانک های کانادا، متقاضی باید دارای Transit Code باشد.
- برای ارسال حواله های معتبر ارزی به مقصد بانک های هندوستان، متقاضی باید دارای IFSC Code باشد.
حواله ارزی غیر مستقیم D/D
حواله جات ارزی بر اساس زمان انتقال و همچنین سرعت به دو نوع حواله ارزی مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می شوند. در بخش قبل به طور مفصل در مورد انجام حوالجات ارزی مستقیم T/T توضیحات لازم ارائه شد. روند انجام ارز حواله ای غیر مستقیم درست مانند حواله مستقیم است، با این تفاوت که دارای سرعت پایین تری است. در واقع مدت زمان دریافت ارز مورد نظر به دست گیرنده از حدود 4 روز تا یک هفته می باشد.
قوانین حواله ارزی
برای انتقال حواله های معتبر ارزی و همچنین نحوه انجام حواله ارزی قوانین و مقرراتی وجود دارد. از مهم ترین قوانین رسمی حواله ارزی موارد زیر را می توان نام برد:
- متقاضی برای انتقال حواله ها باید کارت شناسایی معتبر، کارت ملی یا پاسپورت خود را ارائه دهد.
- متقاضی باید فرم حواله ارزی را به دقت و درست تکمیل کند.
- هزینه های حواله ارزی از جمله هزینه کارمزد، هزینه پیگیری و هزینه اصلاح حواله ها بر عهده متقاضی است.
- بر طبق قوانین حواله های معتبر ارزی در صورت وجود اشتباه در فرم حواله های معتبر ارزی، برگشت حواله ممکن است تا چندین ماه طول بکشد.
- هزینه های حواله ارزی برای خرید حوالجات بر اساس نرخ روز می باشد و مبنای معامله نرخ اولیه خرید حوالجات نمی باشد.
- مراحل صدور حواله ارزی ممکن است تا یک هفته طول بکشد.
- ارز حواله ای که از یک بانک به همان بانک ارسال می شود مشمول دریافت کارمزد حواله بانکی نمی باشد.
جرائم مربوط به حواله های ارزی
همان طور که در قوانین حواله ارزی ذکر شده است، در حوزه نقل و انتقال حواله های معتبر ارزی دعاوی و جرائمی نیز وجود دارد. دعاوی ممکن است حقوقی و یا حقیقی باشند که بیشتر دعاوی حقوقی مربوط به عدم انجام تعهدات فی ما بین می باشد.
اما در مورد جرائم مربوط به حواله های معتبر ارزی می توان به پولشویی، قاچاق ارز، کلاهبرداری و غیره اشاره کرد. یکی از کلاهبرداری های رایج در مورد حواله های معتبر ارزی به این صورت است که کلاهبردار در فضای مجازی خود را به عنوان صراف و دارای صرافی معتبر معرفی می کند که می تواند به راحتی حواله های صرافی معتبر را به کشورهای خارجی منتقل کند. در حالی که با دریافت سرمایه متقاضی متواری می شود.
خدمات موسسه فراکنش در مورد حواله های ارزی
موسسه فراکنش به منظور ارائه خدمات ارزی و انتقال حواله های معتبر ارزی و برای کمک به متقاضیان در انتقال ارز و پول خارجی تاسیس شده است. وکلای ماهر و باتجربه موسسه فراکنش با آگاهی از قوانین حواله ارزی، قیمت حواله ارزی، حواله های صرافی و انواع حواله ارزی کمک می کنند تا متقاضی در کوتاه ترین زمان ممکن و از طریق سامانه های مطمئن حواله های معتبر ارزی خود را منتقل کنند. از طریق این موسسه متقاضیان می توانند برای ارسال حواله های چند هزار دلاری و حواله یک میلیون دلاری نیز اقدام کنند.
موسسه فراکنش در راستای پیشگیری از جرائم مربوط به حواله های معتبر ارزی و همچنین تنظیم قرارداد با شرکت های خارجی برای وارد کردن کالا راهنمایی های لازم را به متقاضیان ارائه می دهند. با دریافت مشاوره های سودمند از وکلای متخصص در حوزه مبادلات ارزی و گمرکی موسسه فراکنش قدم های بعدی خود را با اطمینان بردارید.
شرکت های ارائه دهنده خدمات حواله های معتبر ارزی
ارتباطات اقتصادی، مهاجرت و افزایش معاملات تجاری با کشورهای اروپایی و آمریکا در سالیان اخیر موجب شده است تا متقاضیان نیاز به ارسال ارز به این کشورها داشته باشند. مهاجران و متقاضیانی که بنا به هر روش مهاجرتی و با هر هدفی به کشورهای اروپایی و آمریکا مهاجرت می کنند به انتقال ارز بین کشور مبدا و کشورهای مقصد نیاز پیدا می کنند. در این راستا شرکت های اروپایی به ارائه خدمات ارزی در بانک ها و موسسه های مالی پرداختند. برخی از مهم ترین شرکت های اروپایی ارائه دهنده خدمات حواله های معتبر ارزی عبارتند از:
سیستم وسترن یونیون Western Union
سیستم وسترن یونیون Western Union از معتبرترین و محبوب ترین سیستم های نقل و انتقال ارزی در جهان است که در سال 1856 فعالیت خود را در کشور آمریکا شروع کرده است. این شرکت خدمات ارزی در حال حاضر دارای 185 شعبه فعال در سراسر جهان است. یکی از موارد مهم در مورد شرکت وسترن یونیون عدم نیاز به وجود حساب بانکی در کشور مقصد می باشد. سیستم وسترن یونیون در سال های اخیر روند دیجیتالی پیدا کرده و حواله ارزی آنلاین را انتقال می دهد.
متقاضی برای نقل و انتقال حواله های معتبر ارزی از طریق این شرکت باید در ابتدا ارز خود را به ارز کشور مقصد تبدیل کند. سپس با دریافت کد 10 رقمی و ارسال این کد گیرنده می تواند ارز واریز شده را برداشت کند. در حال حاضر به دلیل تحریم امکان استفاده از این سیستم برای انجام حوالجات ارزی در ایران وجود ندارد.
· سیستم پی پال PayPal
سیستم پی پال PayPal به عنوان یک سیستم خدمات تجارت الکترونیک در سال 1998 در آمریکا توسط ایلان ماسک پایه گذاری شد. در حال حاضر سیستم خدمات پی پال به عنوان معروف ترین کیف پول مجازی، دارای 170 میلون عضو و مشترک است. متقاضیان با استفاده از این سیستم می توانند تا هزاران دلار از فروشگاه ها و سایت های اینترنتی و آنلاین خرید و هزینه ها را از طریق این سیستم پرداخت کنند. سیستم پی پال از فعال ترین سیستم های مبادلات ارزی در جهان محسوب می شود.
در حال حاضر به دلیل تحریم امکان استفاده از این سیستم ارائه خدمات انتقال حواله های معتبر ارزی در ایران وجود ندارد؛ اما متقاضیان با دارا بودن IP خارجی می توانند از این سامانه استفاده کنند.
سیستم پرفکت مانی Perfect Money
یکی از سیستم های رایج برای انتقال ارز و حواله های معتبر ارزی آنلاین برای متقاضیان ایرانی سیستم پرفکت مانی Perfect Money است. سیستم پرفکت مانی از سال 2007 در کشور پاناما شروع به فعالیت کرده است. این سیستم که از لحاظ حقوقی زیر مجموعه شرکت Perfect Money Finance Coro می باشد، دارای شعبه های بسیاری در کشور ایران و دیگر کشورهای جهان است.
سیستم وب مانی WebMoney
سیستم وب مانی WebMoney یا وب گرام از دیگر انواع سامانه های ارائه دهنده خدمات ارزی در کشور روسیه است که دارای 32 میلیون عضو و مشترک می باشد. متقاضیان با استفاده از این سیستم ارزی می توانند همه واریزها و تراکنش های مالی خود را پیگیری کنند. علاوه بر این عدم نیاز به افتتاح حساب در بانک ها برای استفاده از این سیستم از دیگر موارد مهم سیستم وب مانی است. سیستم ارائه خدمات ارزی وب مانی برای متقاضیان عضو کیف پول دیجیتال و پاسپورت وب مانی ایجاد می کند. خوشبختانه متقاضیان ایرانی می توانند از این سیستم بانک پول مجازی برای انتقال ارز از طریق مرزهای بین المللی استفاده کنند.
سیستم نتلر NETLER
یکی دیگر از سیستم های ارائه خدمات مبادله ارزی سیستم نتلر NETLER است که از لحاظ کارکرد به سیستم اسکریل شباهت زیادی دارد. متقاضیان در این سیستم پرداخت آنلاین و نوعی کیف پول مجازی می توانند به طور همزمان چند حساب را مدیریت و نظارت کنند. نحوه انجام حواله ارزی در این سیستم به این گونه است که متقاضیان می توانند اطلاعات همه کارت های ارزی خود را در این حساب وارد کنند و برای پرداخت از طریق حواله های معتبر ارزی استفاده کنند. در حال حاضر استفاده از سیستم نتلر به دلیل تحریم در ایران غیر ممکن است.
سیستم مانی گرام MoneyGram
سیستم مانی گرام MoneyGram از دیگر سامانه های انتقال حواله های معتبر ارزی است که بستری مطمئن و ایمن را برای نقل و انتقال و انجام حوالجات ارزی فراهم کرده است. این سیستم که از سال 1940 در تگزاس آمریکا فعالیت خود را شروع کرد، در حال حاضر در 200 کشور دنیا فعالیت دارد. روند کار سیستم مانی گرام با یک تفاوت جزئی درست مانند سیستم وسترن یونیون می باشد. تفاوت این سیستم با سیستم وسترن یونیون در کمتر بودن کارمزد حواله های معتبر ارزی است. سیستم مانی گرام دارای 347 نمایندگی در سراسر جهان می باشد اما در حال حاضر امکان استفاده از سیستم مانی گرام در کشور ایران وجود ندارد زیرا فاقد نمایندگی در ایران است.
سیستم اسکریل SKRILL
سیستم مبادلات ارزی اسکریل SKRILL از دیگر سامانه های مهم برای انتقال حواله های معتبر ارزی است. این شرکت که در بریتانیا مستقر است در حوزه های حواله ارزی آنلاین، کیف پول الکترونیکی و کسب و کارهای آنلاین فعالیت می کند. سیستم اسکریل دارای مجوز فعالیت اقتصادی از اتحادیه اروپا است. روند کار سیستم اسکریل مانند سیستم پی پال است و متقاضی با استفاده از کارت اعتباری و حساب بانکی خود می تواند به مبادله ارز بپردازد.
از مزایای مهم سیستم اسکریل در مقایسه با دیگر سیستم های مبادلات ارزی امنیت بسیار بالا و عدم پرداخت هزینه های حواله ارزی از حساب متقاضی است. میزان کارمزد اسکریل در مقایسه با دیگر سیستم های ارزی کمتر می باشد و با هر تبادل ارزی در حدود 2% از پول متقاضی کم می شود. متقاضیان ایرانی می توانند از سیستم اسکریل برای تبادلات ارزی استفاده کنند.
کارمزد های حواله ارزی سیستم های اروپایی چقدر است؟
کارمزد حواله های معتبر ارزی اروپایی بر اساس نوع سیستم و سامانه انتقال ارز و همچنین نوع ارز در کشور گیرنده متفاوت است. کارمزد حواله های معتبر ارزی برای معتبرترین سیستم های انتقال حواله های معتبر ارزی بر اساس نوع ارز کشور گیرنده ارز عبارت است از:
- کارمزد حواله های معتبر ارزی سیستم وسترن یونیون Western Union: از 45 تا 160 دلار آمریکا
- کارمزد ارزی سیستم سوئیفت Swift: از 25 تا 60 دلار آمریکا
- کارمزد ارزی سیستم مانی گرام MoneyGram: از 45 تا 160 دلار آمریکا
کارمزد انواع حواله های معتبر ارزی چقدر است؟
در پاسخ به این پرسش که کارمزد حواله ارزی چقدر است؟ باید گفت که کارمزد مبلغی است که ارسال کننده به هنگام انتقال پول از کیف دیجیتال باید پرداخت کند. کارمزد یا هزینه حواله ارزی بر اساس نوع ارسال حواله و فرستنده و یا گیرنده حواله متفاوت است. متقاضیانی که قصد ارسال حواله های معتبر ارزی با کارمزد پایین را دارند، می توانند از خدمات ارزی سایت ها و سامانه های ارزی معتبر و مطمئن استفاده کنند. در ادامه ضمن پاسخ به پرسش کارمزد حواله ارزی چقدر است به انواع کارمزدها نیز خواهیم پرداخت.
محاسبه کارمزد حواله ارزی برای فرستنده حواله
متقاضی به عنوان فرستنده حواله باید به میزان یک درصد مبلغ ارسالی کارمزد را پرداخت کند. به عنوان مثال متقاضی که قصد ارسال حواله 100 دلاری را برای شخص دیگری دارد، باید هزینه حواله ارزی یا کارمزد یک دلاری را پرداخت کند.
محاسبه کارمزد حواله ارزی برای گیرنده حواله
متقاضی به عنوان گیرنده حواله باید از مبلغ ارسال شده درصد کارمزد را کم کند. به عنوان مثال اگر متقاضی حواله 100 دلاری را دریافت کرده باشد و هزینه کارمزد یک درصد باشد، باید به جای 100 دلار 99 دلار را دریافت کند.
محاسبه کارمزد اصلاح حواله های معتبر ارزی
اگر فرستنده حواله ارزی در تکمیل فرم و یا ارسال حواله مرتکب اشتباه شود، باید تقاضای کتبی خود مبنی بر اصلاح حواله را ارائه دهد و علاوه بر این هزینه یا کارمزد اصلاح حواله به مبلغ 5 دلار یا معادل ریالی آن را نیز پرداخت کند.
محاسبه کارمزد ابطال حواله های معتبر ارزی
متقاضی برای ابطال حواله های معتبر ارزی در صورتی که فرستنده حواله باشد باید 10 دلار یا معادل ریالی آن را به عنوان کارمزد یا هزینه حواله ارزی پرداخت کند. در صورتی که متقاضی گیرنده حواله باشد و قصد ابطال آن را داشته باشد، باید 25 دلار یا معادل ریالی آن را پرداخت کند.
مهم ترین مدارک لازم برای حواله های معتبر ارزی
بر طبق قانون حواله ارزی موسسه های مالی، بانک ها و صرافی ها به منظور افزایش امنیت روند انتقال حواله های معتبر ارزی باید مدارک معتبر را از متقاضیان حقوقی و حقیقی دریافت کنند. متقاضیان حقیقی برای نقل و انتقال حواله ارزی باید دارای کارت شناسایی، کارت ملی و یک قطعه عکس 3 در 4 باشند. متقاضیان حقوقی برای انتقال حواله های معتبر ارزی باید دارای مدارک لازم برای حواله ارزی باشند. بر طبق قوانین حواله ارزی متقاضیان حقوقی باید مدارک زیر را ارائه دهند:
- کارت بازرگانی برابر با اصل
- مجوز فعالیت اقتصادی شرکت تجاری
- آگهی تاسیس شرکت تجاری
- کپی شناسنامه و کارت ملی
- مدارک هویتی مدیران و سهامداران
روند خرید حواله ارزی چگونه است؟
متقاضی برای خرید حواله های معتبر ارزی می تواند به صورت حضوری به صرافی ها مراجعه کند و حواله ارزی از طریق صرافی را خریداری کند. علاوه بر این متقاضی می تواند فرم حواله ارزی را از طریق آنلاین تکمیل و ارسال کند و حواله های معتبر ارزی آنلاین را دریافت کند. به منظور خرید حواله ارزی آنلاین متقاضی باید مراحل زیر را طی کند:
- متقاضی باید فرم حواله ارزی را به دقت تکمیل کند.
- متقاضی باید سپس مدارک لازم برای حواله ارزی را در سیستم بارگذاری کند.
- متقاضی سپس باید تاییدیه های لازم مبنی بر صحت مدارک ارسالی را دریافت کند.
- در این مرحله متقاضی باید مشخص کند که قصد خرید حواله ارزی یا قصد فروش آن را دارد.
- به منظور خرید حواله ارزی باید وجه مورد نیاز را واریز و رسید آن را دریافت کند.
حواله های معتبر ارزی برای ورود کالا
علاوه بر صدور حواله های معتبر ارزی برای مبادله و انتقال ارز از یک کشور به کشور دیگر برای ورود کالا نیز حواله های معتبر ارزی صادر می شوند. در واقع متقاضیان برای دریافت مجوز ورود کالا به کشور باید حواله های معتبر ارزی صادر کنند. مراحل صدور حواله های معتبر ارزی برای ورود کالا به کشور عبارتند از :
- در ابتدا باید قرارداد فروش بین خریدار و فروشنده امضا شود.
- در مرحله بعد باید مجوز ورود کالا به کشور از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شود.
- متقاضی به عنوان وارد کننده کالا باید بیمه نامه را دریافت کند.
- ارائه مدارک از قبیل بیمه نامه، درخواست حواله، شماره ثبت سفارش، پروفرما و تعهدنامه های مربوط در این مرحله باید انجام شود.
- در این مرحله بانک اعتبارسنجی متقاضی را از لحاظ ارائه خدمات ارزی بررسی و کارمزد اعتبار سنجی را دریافت می کند.
- در این مرحله تاریخ اعتبار ثبت سفارش و پروفرما و همچنین کارت بازرگانی بررسی می شود.
- در مرحله بعد فیش گواهی ثبت آماری به منظور تخصیص ارز در پرتال بانک مرکزی توسط شعبه بانک ثبت می شود.
- با دریافت وثیقه و ارائه پروانه ترخیص کالا در مهلت مقرر حواله ارزی برای ورود کالا صادر می شود.
انواع حواله های معتبر ارزی دلاری
متقاضیان برای نقل و انتقال و مبادلات ارزی با کشورهای جهان می توانند از انواع حواله های معتبر ارزی از جمله دلار، یورو، درهم و غیره استفاده کنند. برخی از رایج ترین حواله های معتبر ارزی دلاری عبارتند از:
حواله ارزی دلار و یورو
به طور کلی بیشتر کار صرافی حواله ارزی، حول مبادلات دلار و یورو می باشد. متقاضیان برای انتقال دلار و یورو می توانند از طریق حواله ارزی صرافی های مختلف اقدام کنند. نکته ضروری در ارسال حواله ارزی از طریق صرافی این است که متقاضی به عنوان فرستنده باید دارای کد سوئیفت، حساب گیرنده و فاکتور معتبر باشد.
حواله ارزی درهم
حواله ارزی درهم برای مبادله پول با کشورهای عربی نیز در کشور ایران رایج است. متقاضیان برای نقل و انتقال و مبادلات حواله درهم نیاز به پرداخت کارمزد ندارند. علاوه بر این انتقال حواله ارزی صرافی به صورت درهم در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می شود.
حواله ارزی یوهان
متقاضیان برای ارسال حواله های معتبر ارزی به واحد یوهان چین باید در ابتدا شماره حساب مقصد یا ABCBANK را داشته باشند. مدت زمان ارسال حواله ارزی یوهان به مقصد کشور چین کوتاه و تا حدود یک روز می باشد. البته کارمزد حواله های معتبر ارزی یوهان از حدود 50 تا 200 یوان است.
سوالات متداول در مورد حواله ارزی
کارمزد حواله های معتبر ارزی مبلغی است که متقاضی باید در ازای ارائه خدمات ارزی به سیستم ها و سامانه های ارزی و یا موسسه های مالی و بانک ها پرداخت کند.
به دلیل تحریم بیشتر سیستم های ارزی غیر فعال است اما سیستم پرفکت مانی و وب مانی برای ایرانی ها قابل استفاده می باشد.
متقاضیان از طریق حواله ارزی از طریق صرافی می توانند هر مبلغ دلخواه را به واحد پول خارجی گیرنده به بانک دیگر در کشور دیگر واریز کنند.
دارا بودن ایمنی و امنیت بالا، امکان ارسال هر مقدار ارز به هر جای جهان بدون محدودیت، دارا بودن سرعت زیاد در انتقال ارز از 2 تا 3 روز و عدم وجود محدودیت در میزان مبلغ ارسالی است.
متقاضی ارسال کننده و دریافت کننده ارز، بانک معتبر، موسسه های مالی قانونی یا صرافی های فرستنده و گیرنده، تعیین مبلغ حواله شده، نوع ارز و تعیین قیمت حواله ارزی می باشد.
جواب سوالتو پیدا نکردی؟
مقالات مربوط به حواله ارزی
دانشگاه های انگلیس، به عنوان برخی از برترین مراکز علمی جهان، هزینه های تحصیلی متغیری را برای دانشجویان داخلی و بین المللی عرضه می کنند. شهریه این دانشگاه ها بسته...
پرداخت در سایت های خارجی به دلیل محدودیت های بانکی و تحریم ها، می تواند برای کاربران ایرانی چالش برانگیز باشد. با این حال، روش های مختلفی برای انجام این...
بلک فرایدی یا جمعه سیاه، نامی است که به روز پس از جشن شکرگزاری در ایالات متحده اطلاق می شود و معمولا چهارمین جمعه ماه نوامبر است. این روز به...
انتقال پول از ایران به خارج از کشور با استفاده از کارت های بین المللی نظیر مسترکارت می تواند یکی از راه های مدرن و کارآمد برای انجام تراکنش های...