خرید ویزا کارت فیزیکی

ویزا کارت های فیزیکی در اصل کارت های بین المللی اعتباری هستند که پرداخت و دریافت بین المللی را برای متقاضیان انجام می دهند. گرچه از لحاظ ظاهری ویزا کارت های فیزیکی همانند عابر بانک های ایرانی هستند، اما کاربرد ویزا کارت های فیزیکی در خارج از کشور ایران است. البته متقاضیان ایرانی از طریق ویزا کارت های فیزیکی می توانند از فروشگاه های آنلاین خارجی از داخل ایران خرید کنند و هزینه های آزمون های بین المللی مانند آیلتس، تافل، GRE، GMAT و خریدهای آنلاین را پرداخت کنند.

متقاضیان ایرانی برای خرید ویزا کارت فیزیکی می توانند از طریق سایت فراکنش اقدام کنند. کارشناسان این سایت با روش های خود امکان خرید این نوع کارت های اعتباری را برای متقاضیان ایرانی فراهم کرده اند. کافی است درخواست خرید را در پنل سایت فراکنش ثبت کنید تا در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه کارمزد این کارت را دریافت کنید. با در دست داشتن ویزا کارت فیزیکی به هنگام مسافرت به کشورهای دیگر نیاز به حمل پول نقد ندارید و در هر زمان می توانید وجه نقد را از ATM ها دریافت کنید.

ویزا کارت فیزیکی

خرید ویزا کارت فیزیکی

ویزا کارت فیزیکی چیست؟

ویزا کارت فیزیکی به کارت‌های اعتباری فیزیکی گفته می‌شود که به حساب بانکی شما متصل است و مانند کارت‌های اعتباری بانکی معمولی که در دست دارید و برای هزینه‌های روزانه از آنها استفاده می‌کنید، مورد استفاده قرار می‌گیرند. با استفاده از ویزا کارت‌های فیزیکی می‌توانید کارهایی از قبیل برداشت وجه، انتقال پول و خریدهای اینترنتی را در هر کجای جهان که باشید انجام دهید. این کارت‌ها در اکثر کشورهای جهان معتبر هستند و با استفاده از آنها می‌توان تراکنش‌های مالی را نیز انجام داد.

انواع ویزا کارت فیزیکی

ویزا کارت‌های فیزیکی فقط در یک نوع ارائه نمی‌شوند و در انواع و اقسام مختلف و با نام‌های متفاوتی به مشتریان ارائه می‌شوند که هر کدام ویژگی‌ها و کارایی‌های خاص خود را دارند. در این مقاله شما را با انواع ویزاکارت فیزیکی که در اقسام زیر وجود دارند آشنا می‌کنیم:

  1. ویزا کارت الکترون
  2. ویزا کارت پلاتینیوم
  3. ویزا کارت گلد
  4. کارت اعتباری ویزاکارت کلاسیک
  5. کردیت کارت پلاتینیوم

با ما همراه باشید تا با جزییات هر یک از این کارت‌ها آشنا شویم.

ویزا کارت الکترون (Debit Card Electron)

این نوع ویزا کارت برای افرادی مفید است که می‌خواهند در کشور ترکیه فعالیت‌های مالی و دریافت حواله داشته باشند. ارز پایه ویزا کارت الکترون لیر است اما امکان دریافت پول به ارزهایی همچون یورو، پوند و فرانک سوئیس هم با استفاده از این کارت وجود دارد که برای هریک از آنها شماره IBAN مجزایی ساخته می‌شود.

حساب بانکی‌ای که برای صدور این کارت در بانک افتتاح می‌شود به صورت مادام العمر وجود خواهد داشت و کارت اعتباری دارای انقضای 8 ساله خواهد بود. با دریافت ویزا کارت الکترون اینترنت بانک، اس ام اس بانک و موبایل بانک شما نیز فعال خواهد شد و برای افتتاح حساب نیازی به بلوکه شدن مبلغ اولیه ندارید.

شارژ این کارت در مدت زمان کمی صورت می‌گیرد، معمولا بین 1 الی 3 روز کاری طول می‌کشد و محدودیتی برای سقف موجودی آن وجود ندارد.

نکته قابل توجه در مورد دبیت کارت الکترون این است که برخی از فروشگاه‌های فیزیکی و یا اینترنتی این کارت را قبول نمی‌کنند. از این نوع کارت بیشتر در سفرهای ترکیه استفاده می‌شود.

ویزا کارت پلاتینیوم (Visa Card Platinum)

ویزا کارت فیزیکی پلاتینیوم از پرکاربردترین کارت‌های ویزا است و بالاترین سطح ویزاکارت را داراست. دارندگان این نوع کارت به راحتی می‌توانند از هر فروشگاهی چه به صورت فیزیکی و چه به صورت آنلاین خریدهای خود را انجام دهند.

حساب بانکی مربوط به آن یک حساب اروپایی است و ارز پایه این ویزاکارت دلار یا یورو است. حساب بانکی آن مادام العمر بوده و دارای انقضای 2 ساله می‌باشد. این کارت به صورت نامحدود شارژ می‌شود و شارژ آن معمولا 1 روز کاری طول می‌کشد.

از جمله ویژگی‌های برجسته ویزا کارت پلاتینیوم این است که دارندگان این کارت می‌توانند از لانژهای برخی از فرودگاه‌ها به صورت رایگان استفاده کنند، برای پرداخت هزینه اجاره خودرو به کمپانی‌های اجاره خودرو از آن استفاده کنند و همچنین از تخفیفاتی که در شبکه ویزا وجود دارد استفاده کنند. به علاوه امکان انجام خریدهای آفلاین در صورت متصل نبودن به شبکه و برداشت 5000 دلار وجه نقد برای دارندگان این کارت وجود دارد.

ویزاکارت گلد (Visa Card Gold)

ویزا کارت گلد در مقایسه با سایر انواع ویزا کارت امنیت بیشتری دارد. بر روی این کارت چیپ‌های الکترونیک تعبیه شده است که برای بالا بردن امنیت این ویزا کارت به کار می‌رود.

ویزا کارت گلد دارای شماره حساب اروپایی است و به ارزهای مختلف می‌تواند وجه دریافت کند. حساب بانکی مربوط به این نوع ویزاکارت مادام العمر است و کارت اعتباری ان دارای انقضای 2 ساله است. دارندگان این کارت قادر هستند تا روزانه 5000 دلار از دستگاه‌های خودپرداز دریافت کنند. همچنین امکان پرداخت آفلاین در صورت متصل نبودن کارتخوان‌ها به شبکه، وجود دارد. شارژ ویزا کارت گلد خیلی سریع انجام می‌شود و محدودیتی ندارد. این کارت از معتبرترین ویزاکارت‌ها در سطح جهانی است و بیشتر کمپانی‌های اجاره خودرو به دارندگان این کارت خدمات ارائه می‌دهند.

کارت اعتباری ویزاکارت کلاسیک (Visa Card Classic)

ویزا کارت کلاسیک از محبوب‌ترین کارت‌های اعتباری بین المللی است که با استفاده از خدماتی مانند کارت کشیدن در فروشگاه‌های فیزیکی، خرید اینترنتی و برداشت وجه از دستگاه‌های خودپرداز را در اکثر کشورهای جهان می‌توان انجام داد.

حساب بانکی ویزا کارت کلاسیک اروپایی و مادام العمر است و تاریخ انقضای این ویزا کارت 2 ساله می‌باشد. هزینه صدور این کارت نسبتا پایین است و به دلار یا یورو ارائه می‌شود.

این ویزا کارت به تمام کیف پول‌های الکترونیک از جمله PayPal متصل است و در پایانه‌های فروش نامحدودی می‌توان استفاده کرد، به شرطی که این پایانه‌ها به شبکه ویزا متصل باشند. شارژ این کارت آسان است و دارای محدودیت در سقف موجودی نمی‌باشد.

چرا فراکنش؟
ارائه مشاوره تخصصی در زمینه پرداخت های بین المللی
انجام سفارشات ٢۴ ساعته در 7 روز هفته
پشتیبانی ارزهای مختلف یورو، روبل، دلار، یوآن و غیره
داشتن نماد اعتماد الکترونیکی

کردیت کارت پلاتینیوم  (Platinum Credit Card)

برای افتتاح حساب کردیت کارت پلاتینیوم متقاضیان باید به مدت 3 روز در ترکیه حضور داشته باشند و در زراعت بانک ترکیه حساب بانکی باز کنند. این کردیت کارت دارای حساب بانکی مادام العمر است اما انقضای 5 الی 8 ساله دارد. در هنگام افتتاح حساب افراد باید مبلغ 22000 لیر را در حساب بانکی‌شان به صورت بلوکه داشته باشند. این کارت به لیر ارائه می‌شود اما امکان دریافت ارز به یورو، پوند و فرانک سوئیس نیز وجود دارد.

دارندگان این کارت می‌توانند در سطح جهانی به راحتی از آن استفاده کنند و کارهای مربوط به شارژ آن را نیز سریع انجام دهند. اینترنت بانک، اس ام اس بانک و موبایل بانک برای دارندگان این ویزاکارت فعال خواهد شد.

ویزا کارت فیزیکی امکان خریدهای بین المللی را برای دارندگان این کارت‌ها میسر می‌کند

مزایای داشتن ویزا کارت فیزیکی

این نوع ویزا کارت امکان خریدهای بین المللی را برای دارندگان این کارت‌ها میسر می‌کند و مزیت‌های دیگری را نیز شامل حال آنها می‌کند. از جمله:

  • انجام تمامی پرداخت‌ها در سطح بین المللی: دارندگان ویزا کارت‌ها می‌توانند به راحتی تمام هزینه‌های مربوط به رزرو بلیط هواپیما، شرکت در آزمون‌های بین المللی و هرگونه انتقال وجه به خارج از کشور را انجام دهند.
  • امکان خرید از سایت‌های فروشگاهی خارجی: با استفاده از ویزا کارت‌ها می‌توان خرید و پرداخت از طریق درگاه‌های پرداخت فروشگاه‌های آنلاین خارجی را انجام داد.
  • امکان برداشت وجه از دستگاه‌های ATM: داشتن این نوع ویزا کارت این امکان را به شما می‌دهد تا بدون نیاز به حمل پول نقد، از دستگاه‌های خودپرداز در خارج از کشور وجه نقد برداشت کنید.

خدمات فراکنش در خرید ویزا کارت فیزیکی

نکته قابل توجه در هنگام خرید ویزاکارت فیزیکی این است که متقاضیان باید خرید خود را از طریق سایت‌های قابل اعتماد و دارای سابقه درخشان در این زمینه انجام دهند تا ویزا کارتشان به صورت سالم و امن به دستشان برسد. سایت فراکنش با بیش از 8 سال سابقه و ارائه بیش از 100 خدمت در عرصه پرداخت‌های بین الملل سایتی معتبر و قابل اطمینان در زمینه خدمات ویزا کارت به متقاضیان است. شما عزیزان می‌توانید از طریق هریک از راه‌های ارتباطی با کارشناسان ما در تماس باشید تا شما را در انتخاب ویزا کارت مناسب، ارائه قیمت و خرید ویزا کارت فیزیکی قابل شارژ راهنمایی کنند.

 

سوالات متداول

آیا با ویزا کارت امکان خرید از تمام فروشگاه‌های خارجی وجود دارد؟

به طور معمول ویزا کارت‌های دارای کلاس جهانی در همه فروشگاه‌های فیزیکی و آنلاین دنیا قابل پذیرش هستند اما توصیه می‌کنیم قبل از خرید ویزاکارت موردنظر خود از پشتیبانی فروشگاه مد نظرتان از کارت دلخواهتان اطمینان حاصل کنید.

آیا با ویزا کارت می‌توان برداشت وجه در کشورهای خارجی انجام داد؟

در واقع یکی از اهداف ایجاد ویزا کارت‌ها جلوگیری از حمل پول نقد در مسافرت‌های خارجی است. بنابراین با داشتن ویزا کارت فیزیکی می‌توانید در خارج از کشور نیز از دستگاه‌های خودپرداز پول نقد برداشت کنید.

هزینه صدور ویزا کارت چقدر است؟

نمی‌توان پاسخ دقیقی برای این سوال در نظر گرفت چرا که هزینه صدور ویزا کارت به عوامل مختلفی مانند نوع کارت درخواستی شما، میزان مبلغ دلخواه شما برای شارژ آن و … بستگی دارد.

جواب سوالتو پیدا نکردی؟