پرداخت اپلیکیشن فی در کمتر از 1 ساعت + کمترین کارمزد
افرادی که در حال اقدام برای گرفتن ویزای تحصیلی از دانشگاههای خارج از کشور هستند و قصد مهاجرت تحصیلی دارند، در هنگام اپلای کردن برای دانشگاه مد نظرشان باید هزینهای را با عنوان هزینه اپلیکیشن فی پرداخت کنند. در حقیقت بدون پرداخت این هزینه، درخواست متقاضیان از سوی دانشگاه مورد بررسی قرار نمیگیرد. برای پرداخت اپلیکشن فی شما می توانید درخواست خود را در فراکنش ثبت کنید و از این طریق اقدام به پرداخت نمایید. ما در فراکنش، علاوه بر این که رقابتی ترین مبلغ کارمزد را به ویژه برای پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه های اروپایی داریم، اپلیکیشن فی شما را در کمتر از 1 ساعت پرداخت خواهیم کرد.
مقدار قابل پرداخت
مراحل پرداخت اپلیکیشن فی
ثبت نام
ابتدا در پنل فراکنش ثبت نام کنید
ثبت درخواست
پس از انتخاب ارز موردنظر و قرار دادن لینک مربوط به اپلیکیشن فی، مبلغ درخواستی را درج کنید
پرداخت هزینه
پس از اطمینان از صحت اطلاعات در پیش فاکتور در صورت داشتن کد تخفیف آن را وارد کرده و پرداخت کنید
پرداخت اپلیکیشن فی انجام شد.
نکات ضروری برای پرداخت اپلیکیشن فی
در هنگام پرداخت مبالغی که به عنوان Application Fee برای هر دانشگاه در نظر گرفته شده است، نکاتی وجود دارد که توجه به آنها حائز اهمیت است:
- هزینهای که دانشجویان برای پرداخت اپلیکیشن فی به هر دانشگاهی پرداخت میکنند، به طور معمول بررسی پرونده دانشجو در 2 یا 3 رشته تحصیلی را پوشش میدهد. به عبارت دیگر، با پرداخت یک بار هزینه، مسئولین دانشگاه مدارک شما را برای پذیرش در 2 یا 3 رشته مورد بررسی قرار میدهند. با توجه به قوانین دانشگاههای مختلف، اگر بخواهید شانس قبولی خود را در بیشتر از این تعداد رشته تحصیلی امتحان کنید، مبلغ اضافهتری را به ازای بررسی رشتههای اضافی باید به دانشگاه پرداخت کنید.
- پرداخت Application Fee برای همه دانشگاهها ضروری نیست. برخی از دانشگاهها وجود دارند که الزامی برای پرداخت این هزینه ندارند و دانشجویان میتوانند به صورت رایگان درخواست پذیرش خود را ثبت کنند و تمامی مدارک آنها به صورت رایگان بررسی میشود. در ادامه این مقاله لیستی از این دانشگاهها برای شما عزیزان آماده کردهایم.
- معمولا دانشگاهها زمان مشخصی را برای پرداخت هزینه Application Fee تعیین میکنند. اگر دانشجویان نتوانند به هر دلیلی تا زمان تعیین شده مبلغ را واریز کنند، درخواست آنها ریجکت میشود و مدارکشان مورد بررسی قرار نمیگیرد.
- همانطور که در قسمت قبل هم اشاره کردیم، مبلغی که به عنوان اپلیکیشن فی به دانشگاه پرداخت میشود و قابل استرداد نیست و دانشجویان تحت هیچ شرایطی نمیتوانند آن را پس بگیرند.
- بسیاری از متقاضیان هیچ اطلاعاتی درباره مبلغ دقیقی که باید پرداخت کنند ندارند. این افراد میتوانند با مراجعه به آدرس سایت دانشگاه مورد نظر و رفتن به قسمت Admission Requirements اطلاعات لازم درباره میزان هزینه اپلیکیشن فی و نحوه پرداخت آن را بدست آورند.
- قبل از اینکه پرداخت نهایی Application Fee را انجام دهید، بهتر است تا متقاضیان یک بار دیگر تمامی مدارک خواسته شده توسط دانشگاه را مطالعه کنند و از اینکه همه آنها را با دقت تمام آماده کرده باشند مطمئن شوند. معمولا بعد از پرداخت، پروسه بررسی پرونده آغاز میشود و افراد اجازه ویرایش اطلاعات خود را نخواهند داشت. بنابراین وجود هرگونه نقص در اطلاعات و مدارکی که به دانشگاه ارائه دادهاید میتواند به ضرر شما تمام شود.
- پرداخت فی توسط دانشجویان هم میتواند به صورت آنلاین صورت گیرد و هم به صورت آفلاین. در مورد جزئیات این کار در ادامه همین مقاله به طور مفصل توضیح خواهیم داد.
نحوه پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه
با همه توضیحاتی که درباره Application Fee دادیم، حالا نوبت پاسخ به این سوال است: چگونه اپلیکیشن فی را پرداخت کنیم؟
در صورتی که تمامی مدارک مورد نیاز دانشگاه را آماده کردهاید و آماده اپلای کردن هستید، به سایت دانشگاه مراجعه کنید و گزینه Apply Online را انتخاب کنید. پس از وارد کردن اطلاعات شخصی و آپلود مدارک خواسته شده، حال باید گزینه Submit را انتخاب کنید. در این مرحله است که باید پرداخت اپلیکیشن فی را انجام دهید. در این هنگام به 2 روش میتوانید هزینه فی را پرداخت کنید:
- پرداخت هزینه به صورت آنلاین
- پرداخت هزینه به صورت آفلاین
اگر مستر کارت، ویزا کارت و یا حساب پی پال داشته باشید، به راحتی میتوانید اطلاعات کارتهای خود را وارد کنید و مبلغ مورد نظر از حساب شما برداشته و به حساب دانشگاه واریز میشود. با پرداخت فی به صورت آنلاین، مراحل اپلای شما تمام شده و مدارک شما مورد بررسی قرار میگیرد.
اگر هیچیک از کارتهای نام برده شده را نداشته باشید میتوانید به صورت آفلاین و از طریق پرداخت حواله بانکی کارهای مربوط به پرداخت اپلیکیشن فی را انجام دهید. میتوانید اطلاعات مربوط به حساب بانکی دانشگاه را از سایت بردارید و از طریق بانک برای پرداخت فی اقدام کنید.
توجه داشته باشید که تمامی این کارها تا قبل از موعد تعیین شده از سوی دانشگاه باید صورت گیرد؛ در غیر این صورت، فرصت شما از دست میرود و درخواست شما بررسی نمیشود.
پرداخت اپلیکیشن فی با فراکنش
اگر توانایی پرداخت اپلیکیشن فی با هر یک از موارد گفته شده در بالا را ندارید و یا از اینکه این کار را به درستی و با دقت انجام دهید مطمئن نیستید، جای هیچ نگرانیای وجود ندارد. سایت فراکنش از جمله سایتهای معتبر پرداخت application fee است که با داشتن تجربه درخشان در این زمینه به متقاضیانی که قصد پرداخت فی را دارند کمک میکند. تمامی پرداختهای ما از طریق درگاههای امن صورت میگیرد. برای اینکه از خدمات پرداخت اپلیکیشن فی فراکنش استفاده کنید کافی است از طریق یکی از روشهای ایمیل، شماره تماس و یا پر کردن فرم ارتباطی با ما در ارتباط باشید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما عزیزان تماس بگیرند. سپس در عرض چند ساعت تمامی کارهای مربوط به پرداخت فی شما انجام خواهد شد.
اپلیکیشن فی چیست؟
یکی از مهمترین مراحلی که متقاضیان در هنگام گرفتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه دلخواهشان باید انجام دهند این است که تمامی مدارکی که دانشگاه از آنها درخواست کرده است را به طور کامل برای دانشگاه ارسال کنند تا مسئولین دانشگاه این مدارک را با دقت بررسی کنند و نتیجه را به متقاضیان اعلام کنند. بررسی کامل این مدارک که شامل رزومه تحصیلی دانشجویان، انگیزه نامه، ریزنمرات و … میشود فرایند زمانبری است و مسئولین دانشگاه وقت و دقت خاصی را باید صرف این کار کنند. اپلیکیشن فی یا Application Fee در واقع هزینهای است که دانشجویان باید بابت این بررسیها به دانشگاه پرداخت کنند. این هزینه با توجه به دانشگاه مورد نظر، کشور مقصد و همچنین رشته و مقطع تحصیلی میتواند متفاوت باشد. پرداخت Application Fee در واقع زیر مجموعه ای از پرداخت در سایت های خارجی محسوب می شود.
چرا باید اپلیکیشن فی را پرداخت کنیم؟
پرداخت هزینه Application Fee تنها مربوط به بررسی مدارک نمیشود و دلایل دیگری نیز برای پرداخت این هزینه وجود دارد. همانطور که میدانید متقاضیان اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاههای خارج از کشور برای افزایش شانس قبولی خود، مدارک تحصیلیشان را همزمان به چند دانشگاه میفرستند. همین کار باعث میشود تا تعداد داوطلبان هر دانشگاه بسیار زیاد شود و صفهای انتظار بررسی مدارک طولانی شود. Application Fee در واقع مشخص میکند که کدام دانشجوها عزم بیشتری برای گرفتن پذیرش دارند و در این راه مصممتر هستند. علاوه بر این، پرداخت اپلیکیشن فی هزینهی خدماتی همچون برگزار کردن جلسات آنلاین مصاحبه با دانشجویان، ارتقاء روند اپلای کردن، پاسخ به ایمیلهایی که دانشجویان به دانشگاهها ارسال میکنند و پاسخ به سوالات آنها را تامین میکند.
در صورتی که پس از پرداخت اپلیکیشن فی و پذیرش در دانشگاه مورد نظر، نیاز به پرداخت هزینه خوابگاه دانشجویی پیدا کردید، می توانید به سایت فراکنش مراجعه کنید.
عوامل تاثیرگذار بر مبلغ اپلیکیشن فی دانشگاه
مبلغی که باید برای Application Fee پرداخت شود به هیچ وجه مبلغ ثابتی نیست و به عوامل زیادی بستگی دارد. موارد تاثیرگذار بر هزینه اپلیکیشن فی عبارتند از:
- کشور مقصد: اینکه متقاضیان مهاجرت تحصیلی کدام کشور را برای ادامه تحصیل خود انتخاب میکنند بر میزان هزینههایشان تاثیر به سزایی دارد. مثلا تحصیل در دانشگاههای کشور کانادا هزینه بیشتری نسبت به یک کشور اروپایی مانند اسپانیا در بر دارد.
- مقطع تحصیلی: به طور معمول دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری هزینه نسبتا بیشتری را در مقایسه با دانشجویان کارشناسی باید بپردازند.
- رشته تحصیلی: رشته تحصیلی هم تاثیر زیادی بر قیمت اپلیکیشن دارد. برخی از رشتهها مانند رشته MBA مبلغ بیشتری را از دانشجویان برای بررسی پروندهشان طلب میکنند.
- نوع برنامه تحصیلی: اگر متقاضیان قصد تحصیل به صورت part-time یا نیمه وقت را داشته باشند، نسبت به کسانی که قصد تحصیل به صورت تمام وقت را دارند، هزینه کمتری را متحمل میشوند.
- محل اقامت دانشجویان: اگر دانشجویان متقاضی از قبل اقامت کشور مقصد را داشته باشند و از شهروندان آن کشور محسوب شوند، هزینه بسیار کمتری را در مقایسه با دانشجویان بینالمللی باید پرداخت کنند.
تفاوت اپلیکیشن فی و ادمیشن فی دانشگاه
در فرایند گرفتن ویزای تحصیلی، علاوه بر Application Fee، اصطلاح دیگری به نام ادمیشن فی وجود دارد. گاهی برخی از افراد این دو عبارت را به طور اشتباه به جای هم استفاده میکنند.
ادمیشن فی که به آن دیپازیت فی (Deposit Fee) هم گفته میشود، هزینهای است که دانشجویان قبل از ثبت نام در دانشگاه باید پرداخت کنند. زمانی که پرونده دانشجویان بررسی شد و با پذیرش تحصیلی آنها از سوی دانشگاه مورد نظرشان موافقت شد، دانشجویان موظفند تا مبلغی را به عنوان ادمیشن فی به دانشگاه بپردازند. با این کار دانشگاه از قصد ادامه تحصیل دانشجویان و همچنین ورود آنها به این دانشگاه مطمئن خواهد شد.
تفاوت اصلی Application Fee و Admission Fee در این است که هزینه اپلیکیشن قبل از بررسی مدارک متقاضیان پرداخت میشود و تضمینی بر قبولی دانشجویان ندارد و قابل بازگشت نیست. اما ادمیشن فی بعد از پاسخ مثبت دانشگاه مبنی بر پذیرش دانشجو باید به حساب دانشگاه برای قطعی کردن ثبت نام باید واریز شود. در نظر داشته باشید که دانشجویان پس از پذیرش در دانشگاه باید به فکر پرداخت شهریه دانشگاه خارجی باشند.
هزینه اپلیکیشن فی دانشگاه های مختلف چقدر است؟
اپلیکیشن فی به عوامل متنوعی مانند کشور مقصد، رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی و دانشگاه مورد نظر بستگی دارد. از جمله پرطرفدارترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی در میان دانشجویان ایرانی عبارتند از: کانادا، انگلیس و آمریکا. در این قسمت لیستی از قیمت اپلیکیشن فی در این 3 کشور پرمخاطب را برایتان آوردهایم. توجه داشته باشید که این مبالغ صرفه هزینههای حدودی هستند و برای پی بردن به قیمتهای اصلی، حتما باید به سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.
در این جدولها ما فقط از دانشگاههای معروف و هزینههای Application Fee آنها نام بردهایم. اگر دانشگاه مورد نظرتان را در لیستهای ارائه شده پیدا نکردید، با یک سرچ ساده در گوگل سایت آن دانشگاه را پیدا کنید و به قسمت Admission Requirements بروید و در آنجا میتوانید مبلغ دقیق را پیدا کنید.
هزینه اپلیکیشن فی دانشگاه های کانادا
نام دانشگاه مورد نظر | هزینه به دلار کانادا |
University of Toronto | ۱۲۵-۱۸۰ |
McGill University | ۱۲۵-۱۳۵ |
University Of British Columbia | ۱۶۸-۱۷۵ |
University of Montreal | ۱۰۲-۱۱۲ |
University of Alberta | ۷۵-۱۲۵ |
McMaster University | ۱۱۰-۱۵۰ |
University of Waterloo | ۱۲۵-۱۳۰ |
University of Western Ontario | ۱۲۵-۱۳۰ |
University of Ottawa | ۷۵-۸۵ |
University of Calgary | ۱۲۵-۱۴۵ |
Ontario Tech University | ۱۲۰-۱۳۵ |
York University | ۱۳۰-۱۴۰ |
Queen’s University | ۱۰۰-۱۵۰ |
Concordia University | ۱۰۰-۱۳۰ |
University of Windsor | ۷۵-۱۲۵ |
University of Victoria | ۱۲۵-۱۶2 |
هزینه اپلیکیشن فی دانشگاه های آمریکا
نام دانشگاه مورد نظر | هزینه به دلار آمریکا |
Massachusetts Institute of Technology (MIT) | ۷۵ |
Stanford University | ۱۲۵ |
California Institute of Technology | ۱۰۰ |
The University of Chicago | ۷۵ |
University of Pennsylvania | ۷۵ |
Yale University | ۱۰۵ |
Columbia University | ۱۲۰ |
Duke University | ۱۲۰ |
Brown University | ۷۵ |
هزینه اپلیکیشن فی دانشگاه های انگلیس
نام دانشگاه مورد نظر | هزینه به پوند انگلیس |
University of Oxford | ۷۵ |
University of London | ۹۰ |
University of Cambridge | ۷۵ |
University of Manchester | ۶۰ |
Imperial College London | ۸۰ |
University of East London | ۲۶ |
University of York | ۲۶ |
University of Kent | ۵۰ |
Brunel University London | ۲۰ |
London Metropolitan University | ۲۶ |
آیا می توان هزینه اپلیکیشن فی را پرداخت نکرد؟
اگر به هر دلیلی توانایی پرداخت و یا قصد پرداخت Application Fee را ندارید، 2 راه حل ساده برای شما وجود دارد.
راه حل اول این است که از گزینه Application Fee Waiver یا صرف نظر کردن از پرداخت اپلیکیشن فی استفاده کنید. ویو اپلیکیشن فی فرصتی است که دانشگاهها در اختیار دانشجویان قرار میدهند تا با استفاده از آن از پرداخت این هزینه معاف شوند. در این روش، باید به دانشگاه مورد نظر ایمیل بزنید و با ذکر دلایل قانعکننده آنها را متقاعد کنید که توانایی پرداخت این هزینه را ندارید. نکتهای که باید توجه ویژهای به آن داشته باشید این است که همه دانشگاهها تعداد محدودی از فرصتهای ویو را در اختیار دانشجویان قرار میدهند. بنابراین اگر زودتر اقدام کنید و ایمیل خود را به روزهای نزدیک به ددلاین موکول نکنید، احتمال بدست آوردن این فرصت برای شما بیشتر است.
راه حل دوم این است که تعداد دانشگاههای رایگان بیشتری را در لیست دانشگاههای مورد نظر خود بگنجانید. همانطور که قبلا هم اشاره کردیم برخی از دانشگاهها به صورت رایگان کارهای بررسی پروندههای دانشجویان را انجام میدهند و در ازای آن مبلغی دریافت نمیکنند. شما میتوانید تعداد بیشتری از این دانشگاهها را انتخاب کنید و در لیست اپلای خود بگنجانید. در این صورت هم شانس موفقیت شما در گرفتن پذیرش تحصیلی بیشتر میشود و هم در هزینههای اپلای کردنتان صرفه جویی میشود.
ویو اپلیکیشن و نکات مربوط به آن
در هنگام درخواست ویو اپلیکیشن فی نکاتی وجود دارد که با رعایت آنها شانس بیشتری برای دریافت این گزینه خواهید داشت:
- متن نامهای که میخواهید برای ویو بنویسید، باید رسمی باشد.
- دلایلی که برای مسئولین دانشگاه ارائه میدهید باید به گونهای باشد که آنها را برای دادن این فرصت طلایی به شما قانع کند. از آنجایی که تعداد محدودی ویو به دانشجویان تعلق میگیرد بنابراین باید به ذکر دلایلی بپردازید که بسیار اغراق شده و تمسخرآمیز نباشند و مسئولین را متقاعد کنند.
- متاسفانه برخی از متقاضیان ایمیل درخواست ویو اپلیکیشن فی خود را به اساتید دانشگاه میفرستند. ارسال اینگونه ایمیلها ارتباطی با اساتید ندارد و کاری از پیش نمیبرد و بی نتیجه خواهد بود. ایمیل ویو باید به مسئولین بخش پیگیری امور پذیرش ارسال شود. اگر ایمیل بخش پذیرش امور مربوط به اپلای دانشجویان را ندارید، میتوانید با مراجعه به بخش Graduate Admission و یا Graduate Administrator آدرس ایمیل آنها را دریافت کنید.
- ویو اپلیکیشن فی در دانشگاههای کانادا و آمریکا بیش از دیگر کشورها به خصوص کشورهای اروپایی صورت میگیرد. در هنگام تصمیم گیری برای انتخاب رشته و دانشگاه، هزینههای پایین اپلیکیشن فی دانشگاه معیار مناسبی برای انتخاب نیست و باید برآوردی کلی از تمام هزینههای مربوط به تحصیل و زندگی در کشور مقصد داشته باشیم و سپس تصمیم گیری کنیم.
دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی
دانشگاههایی وجود دارند که بدون دریافت هیچ گونه هزینهای تمام کارهای مربوط به اپلای دانشجویان را پیگیری میکنند. بهتر است که در هنگام اپلای کردن چند تا از این دانشگاهها را در لیست دانشگاههای مد نظرتان داشته باشید تا هم شانس بیشتری برای گرفتن پذیرش تحصیلی داشته باشید و هم هزینههای اپلای کردن برایتان به صرفه باشد.
در این قسمت به معرفی برخی از دانشگاههای رایگان میپردازیم. برخی از دانشگاههای موجود در این جدولها ممکن است اپلیکیشن فی دریافت کنند اما تحت شرایط خاصی به دانشجویانی که دلایل قانع کننده داشته باشند، ویو اپلیکیشن فی بدهند.
دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی کانادا
لیست دانشگاههای بدون Application Fee کانادا |
Royal Roads University |
University of Alberta |
University of British Columbia |
University of Victoria |
Quest International University |
Redeemer University |
Fairleigh Dickinson University |
University of Winnipeg |
Mount Allison University |
Canadian Virtual University |
University of New Brunswick |
Tyndale University |
Centennial College |
Booth University College |
دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی آمریکا
لیست دانشگاههای بدون Application Fee آمریکا |
Denison University |
Sewanee: The University Of The South |
Creighton University |
Saint Louis University |
Southwestern University |
Ohio Wesleyan University |
DePauw University |
Tulane University |
Lawrence University |
University of Dayton |
University of St. Thomas |
Illinois Wesleyan University |
Illinois Institute of Technology |
Baylor University |
Ohio Wesleyan University |
Michigan Technological University |
دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی انگلیس
لیست دانشگاههای بدون Application Fee انگلیس |
University College of London |
Lancaster University |
University of Cambridge |
University of Sheffield |
Imperial College London |
University of Oxford |
University of Warwick |
برای پرداخت اپلیکیشن فی با کمترین کارمزد می توانید همین حالا درخواست خود را در پنل فراکنش ثبت کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت پرداخت را برای شما انجام دهند.
سوالات متداول
به طور معمول دانشگاههای آمریکا و کانادا مبلغ اپلیکیشن فی بیشتری نسبت به دانشگاههای اروپایی دریافت میکنند اما این هزینهها نباید معیار شما برای تصمیم گیری ادامه تحصیل در آن کشور باشد. چرا که برای انتخاب دانشگاه مورد نظر باید هزینههای کلی تحصیل و زندگی در کشور مقصد را در نظر بگیرید.
افرادی که دارای کارتهای اعتباری بین المللی نیستند، میتوانند به روش آنلاین و از طریق پرداخت حواله بانکی، فی خود را پرداخت کنند. اما اگر این روش هم برای شما سخت است، میتوانید از خدمات سایت فراکنش برای انجام پرداخت اپلیکیشن فی استفاده کنید.
در فراکنش پرداخت اپلیکیشن فی با کمترین کارمزد صورت میگیرد و از طریق این سایت یک پرداخت امن را تجربه خواهید کرد.
سلام پرداخت اپلیکشن فی چقدر زمان بر هست برای کانادا میخام.