ریفاند پی پال چیست؟

ریفاند پی پال چیست؟

پی پال به عنوان یکی از معتبرترین سیستم های پرداخت بین المللی و آنلاین در دنیا بسیار محبوب است. طبق آمار رسمی، بیش از 400 میلیون کاربر فعال پی پال در دنیا وجود دارد. تنها از سال 2021 تا کنون قریب به 20 میلیارد تراکنش در پی پال با حجم بیش از 1.2 میلیارد دلار صورت گرفته است. همه این آمار نشان دهنده محبوبیت بالای این سیستم پرداخت بین المللی است. با اینحال، ممکن است به دلایل مشخصی، مشکلاتی در پرداخت شما از طریق سامانه پی پال ایجاد شود که یکی از آنها موضوع ریفاند پی پال است.

چنانچه خریدی را از طریق پی پال انجام داده باشید اما موفق به دریافت سفارش خود نشده باشید یا سفارش دریافتی تان معیوب یا ناقص باشد، می توانید مبلغی را که از طریق پی پال به فروشنده پرداخت کرده اید بازپس بگیرید. به این عمل، درخواست ریفاند پی پال می گویند. در واقع، حقوق شما به عنوان مصرف کننده چه با استفاده از کارت اعتباری پرداخت کرده باشید و یا از طریق پی پال پرداخت خود را انجام داده باشید، یکسان خواهد بود.

 

انواع ریفاند پی پال

دو نوع درخواست refund پی پال وجود دارد:

  • ریفاند جزئی (Partial Refund)
  • ریفاند کامل (Full Refund)

درخواست ریفاند جزئی زمانی پیش می آید که شما تنها قسمتی از خدمات فروشنده را دریافت نموده اید. در حالت ریفاند کامل، شما ادعا می کنید که کل محصول یا سرویس خریداری شده فاقد استفاده بوده و باید مبلغ به طور کامل به شما بازپس داده شود.

بیشتر بخوانید  مقایسه پی پال و اسکریل

چنانچه خریدار درخواست ریفاند جزئی داده و فروشنده بپذیرد، اختلاف نظر بین طرفین به پایان می رسد. اما اگر فروشنده مقدار کمتری از درخواست خریدار را تعیین کند، خریدار می تواند بپذیرد یا رد کند. در مورد درخواست کامل، چنانچه فروشنده بازپرداخت را انجام دهد، اختلاف نظر به صورت خودکار در سیستم پی پال بسته خواهد شد.

 

دلایل ریفاند پی پال 

ریفاند paypal ممکن است به چند علت رخ دهد که در زیر به آنها اشاره می کنیم:

  • لغو یا تغییر سفارش توسط کاربر
  • مشکلات درگاه پرداخت پی پال
  • عدم امکان پرداخت از جمله تحریم های بین المللی
  • لغو ثبت نام در آزمون توسط کاربر

ریفاند پی پال

نحوه استفاده از ریفاند پی پال برای بازگشت هزینه

برای درخواست refund پی پال از طریق سامانه پی پال باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. وارد حساب پی پال خود شوید.
  2. با بررسی مشخصات تماس فروشنده، با وی تماس گرفته و مشکل را با وی مطرح کنید و از او بخواهید تا ریفاند پی پال شما را صادر کند.
  3. اگر فروشنده با ارسال ریفاند موافقت نکرد، می توانید موضوع را در مرکز حل و فصل پی پال (PayPal Resolution Centre) مطرح نموده و اختلاف ایجاد کنید.
  4. فروشنده باید به اختلاف شما پاسخ دهد و توضیح دهد که چه اتفاقی از طرف او افتاده است.
  5. پس از باز شدن اختلاف، شما و فروشنده 20 روز فرصت خواهید داشت تا راه حلی پیدا کنید.
  6. اگر پس از این مدت هیچ راه حلی توافق نشد، می توانید اختلاف خود را به یک دعوا تبدیل کنید. پی پال پرونده را بررسی کرده و تصمیم نهایی را ارائه خواهد کرد.

چنانچه تصمیم به ریفاند مبلغی گرفته شد، بسته به روش پرداخت اولیه، این مبلغ به حساب خریدار عودت داده می شود.

بیشتر بخوانید  کلاهبرداری و تقلب در پی پال

چنانچه نسبت به تصمیم گرفته شده رضایت ندارید، می توانید 10 روز پس از صدور رای نهایی، نسبت به رای صادره درخواست تجدید نظر کنید.

همچنین، می توانید برای مشاهده وضعیت ریفاند خود به قسمت Activity رفته و از طریق فیلترهای موجود، گزینه Refund را انتخاب نمائید.

 

نکات مهم درباره ریفاند paypal

نکته اول این است که برای ریفاند پس از پرداخت توسط پی پال، باید با فروشنده تماس بگیرید. اگر فروشنده از تایید ریفاند paypal امتناع کرد، می توانید در مرکز حل و فصل پی پال اختلاف نظر (دیسپیوت یا Dispute) ایجاد کنید. شما 180 روز از تاریخ پرداخت فرصت دارید تا اختلاف را باز کنید.

از طریق این فرآیند، می توانید با فروشنده ارتباط برقرار کنید و سعی کنید به یک راه حل برسید. اگر مجددا موفق به حصول توافق نشدید، پی پال وضعیت را بررسی می کند و تصمیم می گیرد که آیا حق دارید پول خود را پس بگیرید یا خیر.

اگر نتوانید اختلاف را حل کنید، 20 روز فرصت دارید تا اختلاف را به یک دعوا تبدیل کنید. در یک دعوا، پی پال پرونده را بررسی کرده و نتیجه را تعیین می کند.

نکته بعدی این است که پی پال هیچ کارمزدی برای ریفاند دریافت نمی کند مگر آنکه نیاز به تبدیل ارز باشد که در اینصورت، کارمزد تبدیل ارز از مبلغ ریفاند کسر خواهد شد.

دیسپیوت پی پال

همچنین، مدت زمان دریافت ریفاند paypal به روشی که پرداخت اصلی صورت گرفته است، بستگی دارد. در جدول زیر، این بازه های زمانی تعیین شده است:

روش پرداخت (در سیستم پی پال)صدور ریفاند بهمدت زمان تایید ریفاند
کارت اعتباری عادی یا کارت اعتباری پی پالکارت اعتباریحداکثر 30 روز
حساب بانکیموجودی پی پالحداکثر 5 روز کاری
موجودی پی پالموجودی پی پالهمان روز
دبیت کارت (کارت نقدی)دبیت کارت (کارت نقدی)حداکثر 30 روز
بیشتر بخوانید  کیف پول پی پال چیست؟ نحوه ساخت کیف پول Paypal

نکته بعدی این است که چنانچه از طریق اپلیکیشن موبایل برای ارسال و دریافت پول استفاده می کنید، لازم است که برای پیگیری موضوعات مربوط به refund پی پال به نسخه وبسایت پی پال مراجعه نمائید. زیرا این موارد در نسخه اپ موجود نیست.

 

چرا فراکنش؟
ارائه مشاوره تخصصی در زمینه پرداخت های بین المللی
انجام سفارشات ۲۴ ساعته در 7 روز هفته
پشتیبانی ارزهای مختلف یورو، دلار، یوآن و غیره
داشتن نماد اعتماد الکترونیکی

کلام آخر

پی پال یکی از معتبرترین سیستم های ارسال، دریافت، خرید و فروش آنلاین در جهان است و به حقوق مصرف کنندگان خود بسیار اهمیت می دهد. یکی از امکانات این سیستم مالی محبوب، فرایند درخواست ریفاند paypal است که به کاربران اجازه می دهد تا در صورت عدم رضایت از سفارش خود، نسبت به بازپرداخت مبالغ ارسالی ادعا کنند. در نهایت، هدف پی پال رضایت طرفین نسبت به حقوق مادی و معنوی یکدیگر است. برای آشنایی بیشتر نسبت به فرایند ریفاند حساب پی پال خود، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

سوالات متداول

ریفاند پی پال چیست؟

به درخواست عودت وجه در سیستم پی پال به علت نقص در سفارش یا عدم رضایت مشتری ریفاند می گویند.

انواع ریفاند پی پال کدامند؟

دو نوع ریفاند جزئی و ریفاند کامل در سیستم پی پال وجود دارد.

مدت زمان درخواست ریفاند پس از ثبت سفارش چه مدت است؟

کاربران پس از ثبت سفارش و پرداخت خود، تا 180 روز می توانند درخواست ریفاند پول خود را به پی پال اعلام کنند.

جواب سوالتو پیدا نکردی؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

آموزش وریفای حساب پی پال قدم به قدم برای آموزش نحوه وریفای حساب پی پال به صورت قدم به قدم، شما نیاز به دنبال کردن چندین مرحله دارید که می

استفاده از سیستم ‌های پرداخت آنلاین مانند پی ‌پال، با تمامی فواید و امکاناتی که ارائه می ‌دهند، همراه با برخی خطرات و مشکلات نیز همراه است. خطرات کار با

درگاه پی پال چیست؟ حتما تاکنون در حین خرید آنلاین از طریق یک فروشگاه، از شما خواسته شده است که از طریق درگاه های آنلاین پرداخت اقدام به پرداخت هزینه

تراکنش On Hold در پی پال به وضعیتی گفته می شود که در آن، مبلغ پرداختی به طور موقت در حساب پی پال شما نگه داشته می شود و به

پی پال (PayPal) یکی از بزرگترین سیستمهای پرداخت آنلاین در جهان است که امکان انتقال وجه، پرداخت آنلاین و دریافت پول را برای کاربران فراهم می کند. یکی از ویژگیهای

پی پال، به عنوان یکی از بزرگترین سرویس ‌های پرداخت آنلاین در جهان، برای حفظ امنیت کاربران و رعایت قوانین مالی معتبر، از سیاست‌ ها و اقدامات امنیتی مختلفی استفاده