با افزایش کسب و کارهای فعال در حوزه صادرات و واردات، مهاجرت های تحصیلی و شغلی و فراهم بودن مشاغل و خدمات آنلاین جهانی، نیاز به انتقال بین المللی پول برای ایرانیان بیش از گذشته شده است. انتقال ارز به خارج از کشور شامل دو مرحله تبدیل ارز و انتقال می باشد. روش های مختلف و راحتی برای تبادلات ارزی در سرتاسر جهان وجود دارد اما با توجه به تحریم ها علیه مبادلات پولی و بانکی ایران، این امر برای ما کمی دشوارتر است. در ادامه شما را با نحوه انتقال پول از ایران به خارج آشنا خواهیم نمود.
فهرست مطالب
Toggleانتقال وجه بین المللی چیست؟
انتقال وجه بین المللی فرآیندی است که از طریق آن افراد، کسب و کارها، یا نهادهای مالی می توانند پول را از یک کشور به کشور دیگر ارسال یا دریافت کنند. این نوع انتقال می تواند به روش های مختلفی انجام شود، از جمله استفاده از بانک ها، سیستم های پرداخت الکترونیکی، خدمات انتقال پول مانند وسترن یونیون یا پی پال، و اخیرا از طریق ارزهای دیجیتال. این انتقال ها معمولا شامل تبدیل ارزها است و ممکن است هزینه هایی برای خدمات، نرخ تبدیل ارز، و زمان انتقال متغیر داشته باشند. انتقال بین المللی پول یا حواله ارزی معنی یکسانی دارند. می توانید برای کسب طلاعات بیشتر به مقاله حواله ارزی چیست؟ مراجعه نمایید. انتقال وجه بین المللی بخش مهمی از تجارت جهانی و نقد کردن درآمد ارزی است و به افراد و شرکت ها امکان می دهد تا معاملات مالی فرامرزی را به صورت کارآمد و اغلب در زمان واقعی انجام دهند.
انتقال ارز به خارج از کشور چه مشکلاتی دارد؟
انتقال ارز به خارج از کشور می تواند با چندین مشکل و چالش روبرو شود، از جمله محدودیت ها و کنترلهای ارزی که برخی از کشورها برای حفظ ثبات اقتصادی و جلوگیری از فرار سرمایه اعمال می کنند. همچنین، تحریم های بین المللی می توانند انتقال ارز را محدود یا حتی غیر ممکن سازند، و کاربران باید مطمئن شوند که در حال رعایت تمامی قوانین و مقررات مربوطه هستند. علاوه بر این، نرخ های تبدیل ارز و هزینه های تراکنش می توانند به طور قابل توجهی بر هزینه کلی انتقال تأثیر بگذارند. نوسانات بازار ارز نیز ریسک هایی را برای ارزش وجوه انتقالی به وجود می آورد. در نهایت، مسائل امنیتی و خطر کلاهبرداری نیز از دیگر نگرانی هایی هستند که باید هنگام انجام انتقال های ارزی بین المللی در نظر گرفته شوند، نیازمند دقت بالا و انتخاب دقیق روش ها و واسطه های انتقال است.
چه افرادی نیاز به انتقال وجه بین المللی دارند؟
شاید تا دو دهه قبل فقط ارگان های بخش دولتی با انتقال ارز به خارج از کشور سر و کار داشتند اما امروزه با گسترش کسب و کارهای دیجیتال و تعاملات اقتصادی، هم شرکت های خصوصی و هم افراد حقیقی نیاز به انتقال ارز از ایران به خارج را دارند. به طور کلی گروه های زیر با انتقال پول از ایران به خارج یا بالعکس سر و کار دارند:
اولین گروه، شرکت های دولتی یا خصوصی میباشند که در زمینه واردات و صادرات فعالیت می کنند. این شرکت ها در فرآیند خرید و فروش محصولات کشورهای مختلف، از روش های متنوعی برای انتقال ارز بین المللی استفاده می کنند.
دومین گروه تاجران هستند که بصورت مستقل، کالاهای خود را وارد یا صادر می کنند و نیازمند تراکنشهای بین المللی هستند.
گروه سوم افرادی هستند که به کشورهای دیگر برای کار و زندگی مهاجرت کرده اند. این افراد ممکن است نیاز به ارسال یا دریافت پول از کشور خود داشته باشند.
گروه چهارم دانشجویان مشغول تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور هستند. این افراد نیاز به پول برای هزینه های تحصیلی و زندگی دارند. همچنین ممکن است دانشجویانی که شاغل هستند، قسمتی از حقوق خود را برای خانواده های خود ارسال کنند.
گروه پایانی، فریلنسرها هستند که در پلتفرم های ارائه دهنده خدمات دیجیتالی مختلف با توجه به تخصص و مهارت های خود کسب درآمد دلاری داشته و برای دریافت درآمدهای خود نیاز به روش های انتقال پول بین المللی دارند.
مقاله پیشنهادی: نحوه انتقال پول از خارج به ایران
روش انتقال پول از ایران به خارج چه مراحلی دارد؟
انتقال پول از ایران به خارج از کشور مستلزم طی کردن چند مرحله مهم است: ابتدا، انتخاب یک روش انتقال مطمئن و قانونی، مانند استفاده از صرافی های مجاز، سیستم های پرداخت الکترونیکی، حواله های بانکی خاص، فروش پرفکت مانی یا ارزهای دیجیتال. سپس، انجام مراحل تایید هویت و ثبت اطلاعات لازم برای جلوگیری از پول شویی. پس از آن، تعیین مبلغ و ارز مورد نظر برای انتقال، و در نهایت، پرداخت هزینه ها و کارمزدهای مربوطه. این فرآیند می تواند شامل پرداخت هزینه های متفاوتی باشد بسته به روش انتقال و مقدار پول ارسالی. تکمیل این مراحل با دقت و توجه به جزئیات می تواند به اطمینان از انجام موفقیت آمیز و ایمن تراکنش کمک کند.
راه های انتقال پول از ایران به خارج
اگر به دنبال راه های انتقال پول از ایران به خارج هستید، با یک جست و جوی ساده در اینترنت گزینه های متنوعی پیش روی شما قرار داده میشود. دقت کنید که درباره هر روشی که می خواهید انتخاب نمایید تحقیق کنید تا مورد سو استفاده کلاهبرداران قرار نگیرید. به صورت کلی 3 روش برای نقل و انتقالات بین المللی پولی وجود دارد:
بانک: انتقال ارز به خارج کشور از طریق بانک، معمول ترین روش در همه دنیا است که فقط به اطلاعات حساب بانکی گیرنده نیاز دارید تا پول را منتقل کنید. اما به دلیل تحریم، این روش در کشور ما محدودیت های زیادی دارد و به آن نخواهیم پرداخت.
سرویس های نقل و انتقالات ارزی آنلاین: پلتفرم های ارائه دهنده خدمات ارزی مختلفی جهت انتقال پول به خارج از کشور وجود دارد، مانند پی پال، وب مانی، WorldRemit، Wise، Remitly و … . برای استفاده از خدمات ارزی این پلتفرم ها باید در وب سایت آنها حساب کاربری ایجاد کنید و پول خود را با گزینه های موجود به حساب مقصد ارسال نمایید.
ارزهای دیجیتال: نقل و انتقال پول به صورت ارز دیجیتال جدیدترین روشی است که طی چند سال اخیر به شدت افزایش یافته است. انتقال پول به خارج کشور از طریق ارزهای دیجیتال نیاز به خرید از صرافی های مربوط و انتقال از طریق کیف پول های مخصوص ارزهای دیجیتال مقدور است.
روش های فوق معایب و محاسنی نسبت به یکدیگر دارا هستند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. همچنین کارمزدهای انتقال پول از ایران به خارج از طریق هر روشی بیان خواهد شد.
انتقال ارز به خارج از کشور با پی پال
پی پال آشناترین پلتفرم انتقال پول به خارج از کشور برای ایرانیان است. پی پال یکی از اولین سرویس های آنلاین انتقال پول همتا به همتا نیز میباشد و یک انتخاب ایده آل برای انتقال فوری مبالغ نسبتا پایین است. برای انتقال پول از ایران به خارج از طریق PayPal لازم است در این سایت ثبت نام و اطلاعات خود را تکمیل کنید. همچنین فرد گیرنده پول نیز باید در پی پال حساب داشته باشد. سرویس پی پال در بیش از 200 کشور در دسترس بوده و 25 ارز را پشتیبانی می نماید.
از مزایای انتقال پول با پی پال می توان به این مورد اشاره کرد که نیاز نیست حساب بانکی خود را برای انتقال ارز به این سایت متصل کنید. کافیست حساب پی پال خود را از طریق پرداخت آنلاین با کارت بانکی شارژ کنید و سپس از موجودی پی پال خود انتقال بین المللی انجام دهید. همچنین انتقال ارز با استفاده از پی پال به صورت آنی انجام می شود اما برداشت از پی پال یک روز طول می کشد.
کارمزد پی پال برای انتقالات بین المللی (در زمان نگارش این مقاله) 5 درصد است که مقدار حداقل آن 1.25 دلار و میزان حداکثر کارمزد 3.8 دلار می باشد. علاوهبر این، تا 3 درصد هزینه های مختلف بسته به نوع ارز، نرخ تبدیل و روش انتقال به هزینهها اضافه می شود. همچنین برای هر تراکنش محدودیتی 60 هزار دلاری وجود دارد که برای برخی از تراکنش ها این محدودیت تا سقف 100 هزار دلار افزایش پیدا می کند. با توجه به هزینه کارمزد بالا، پی پال گزینه مناسبی برای بیزینس هایی که پرداخت های روزانه یا دورهای دارند نمی باشد. اما برای انتقالات فوری بدون اتصال حساب بانکی، آن را به بستر خوبی برای پرداخت های موردی تبدیل می کند.
با تمام این تفاسیر، برای ثبت نام و شارژ حساب پی پال از داخل ایران نیاز به vpn با آی پی ثابت یا vps و همچنین شماره مجازی (ترجیحا غیر رایگان) منطبق با همان کشور دارید تا حسابتان مسدود نشود. می توانید برای مشاوره و تهیه اکانت پی پال یا شماره مجازی با کارشناسان ما در فراکنش ارتباط برقرار نمایید.
انتقال پول از ایران به خارج با مسترکارت
نحوه انتقال ارز به خارج از کشور با پرفکت مانی
انتقال ارز به خارج از کشور با استفاده از پرفکت مانی (Perfect Money) یک روش نسبتا ساده و کارآمد است که به کاربران اجازه می دهد تراکنش های مالی بین المللی را با امنیت بالا و هزینه های نسبتا پایین انجام دهند. برای استفاده از انتقال پول با پرفکت مانی، کاربران باید ابتدا یک حساب کاربری در پلتفرم پرفکت مانی ایجاد کنند و سپس حساب خود را با استفاده از روش های مختلف پرداخت مانند انتقال بانکی، کارت های اعتباری، یا سایر سیستم های پرداخت الکترونیکی شارژ نمایند. پس از شارژ حساب، می توانند به راحتی وجوه را به حساب پرفکت مانی دیگران در سراسر جهان انتقال دهند یا برای پرداخت هزینه ها و خریدهای آنلاین استفاده کنند.
این سیستم با ارائه قابلیت هایی مانند تبدیل ارزهای مختلف و امکان نگهداری ارز در حساب، انعطاف پذیری بالایی را برای کاربران فراهم می آورد، هرچند که مهم است کاربران قبل از انجام شارژ حساب پرفکت مانی، با دقت قوانین و محدودیت های احتمالی کشور مبدا و مقصد را بررسی کنند.
برای آشنایی بیشتر با اینکه پرفکت مانی چیست؟، می توانید به سایر مقالات ما مراجعه نمایید.
ارسال پول با Zelle
ارسال پول با Zelle یک روش سریع، امن و راحت برای انتقال الکترونیکی وجه بین حساب های بانکی در داخل ایالات متحده است. این سرویس، که توسط بسیاری از بانک ها و موسسات مالی بزرگ ارائه می شود، به کاربران اجازه می دهد تا با استفاده از آدرس ایمیل یا شماره تلفن همراه، پول را به سرعت و بدون هزینه اضافی به دیگران ارسال کنند. برای استفاده از Zelle، هر دو طرف تراکنش (فرستنده و گیرنده) باید دسترسی به این سرویس را از طریق بانک خود داشته باشند. ارسال و دریافت پول با Zelle معمولا در چند دقیقه انجام می شود، که این امر آن را برای تقسیم هزینه های مشترک، ارسال کمک های مالی به دوستان و خانواده یا پرداخت های فوری بسیار مناسب می سازد. با این حال، استفاده از Zelle در خارج از ایالات متحده یا برای انتقالهای بین المللی محدودیت هایی دارد و کاربران باید برای انتقال های بین المللی به دنبال روش های دیگر باشند.
ارسال پول با رِمیتلی
Remitly یک سرویس حواله دیجیتال مستقر در آمریکا است که اغلب سریع ترین و ارزان ترین راه را برای ارسال بین المللی وجه ارائه می دهد. این پلتفرم گزینه های مختلف پرداخت کارتی، انتقال بانکی و خدمات نقدی را دارد و انتقالات ارز در بیش از 85 کشور را پوشش می دهد.
هزینه کارمزد انتقال پول با رمیتلی برای هر تراکنش 0.5 تا 2 درصد مبلغ انتقال می باشد. این پلتفرم از 47 ارز مختلف برای انتقال وجه پشتیبانی می کند. سقف مبلغ انتقال 20 هزار دلار بوده و به جز حواله بانکی که زمان ارسال آن 3 تا 5 روز می باشد، سایر روش ها در عرض چند دقیقه انجام می شود.
ارسال پول از شبکه Transferwise
انتقال پول از طریق وایز یکی از روش های انتقال پول بین المللی است. اگر نمی دانید که وایز چیست؟، باید بگوییم که Wise، که قبلا TransferWise نام داشت، یک شرکت فناوری مالی است که با شعار بانکداری بدون مرز خدمات خود را به بازار عرضه می کند. Wise در 70 کشور فعال بوده و از طریق وب سایت شرکت و اپلیکیشن موبایل در دسترس است.
یک ویژگی Wise این است که حتی اگر گیرنده شما در Wise حساب کاربری نداشته باشد می توانید پول را مستقیما به حساب بانکی وی انتقال دهید. پلتفرم Wise گزینه های پرداخت مختلفی را ارائه می دهد که شامل انتقال از طریق کارت اعتباری و نقدی، ارز نقدی، انتقال های ACH و SWIFT، Apple Pay و Google Pay می باشد. نقل و انتقالات بانکی از طریق Wise ممکن است تا یک هفته طول بکشد اما انتقال پول از سایر گزینه ها فوری است.
نرخ کارمزد Wise بسته به نوع ارز، کمی بالاتر از حد متوسط هستند اما هیچ یک از کارمزدهای کوچک فنی را شامل نمی شود و در مجموع مقرون به صرفه تر است. حساب Wise به شما این امکان را می دهد که دو بار در ماه تا سقف 100 دلار به صورت رایگان پول برداشت کنید. با توجه به این مطالب، Wise برای کسانی که سفرهای خارجی زیادی دارند و نیاز به نقل و انتقالات سریع و کم هزینه یا برداشت پول دارند، گزینه ایده آلی است.
ارسال پول با WorldRemit
از دیگر راه های انتقال پول از ایران به خارج استفاده از WorldRemit است. در مورد این سوال که
WorldRemit چیست؟ باید بگوییم که یک سرویس انتقال پول محبوب با کیف پول موبایلی با رابط کاربری آسان می باشد. مشابه پی پال پس از ثبت نام در این سایت، باید حساب WorldRemit خود را شارژ کرده سپس از آن برای ارسال ارز به خارج از کشور استفاده کنید. کیف پول WorldRemit به طور خودکار ارز پرداختی شما را با یک کارمزد کوچک به ارز گیرنده تبدیل می کند. WorldRemit از گزینه های پرداخت حساب بانکی، کارت اعتباری، کارت نقدی، POLi، Interac، iDEAL، Sofort، گوگل Pay، اپل Payو Trustly پشتیبانی می کند.
از مزایای WorldRemit نرخ گذاری رقابتی هزینه کارمزد است که معمولا بین 1 تا 1.5 درصد است و از این حیث یکی از ارزان ترین سرویس دهنده های موجود است. زمان ارسال و دریافت وجه توسط WorldRemit اکثرا فوری هستند اما تعدادی نیز ممکن است یک روز کاری طول بکشد. محدودیت انتقال ارز به خارج از کشور با WorldRemit تا 5000 دلار در هر تراکنش و حداکثر 9 هزار دلار در 24 ساعت می باشد. در نتیجه اگر قصد انتقال مبالغ بزرگ یا راه اندازی کسب و کاری در خارج از کشور را دارید این پلتفرم مناسب شما نیست.
ارسال پول با پایر (Payeer)
اگر نمی دانید که پایر چیست؟، باید بگوییم که ارسال پول با پایر (Payeer) یک گزینه جهانی و چند منظوره برای انتقال وجوه الکترونیکی است که به کاربران امکان می دهد تا با استفاده از انواع مختلفی از ارزها و ارزهای دیجیتال، پول را به صورت بین المللی ارسال و دریافت کنند. این سیستم پرداخت الکترونیکی از امکاناتی مانند حساب های چند ارزی، کیف پول های الکترونیکی برای ارزهای دیجیتال و خدمات کارت اعتباری مجازی و فیزیکی برخوردار است، که انجام تراکنش های مالی را هم برای امور شخصی و هم برای کسب و کارها تسهیل می بخشد. استفاده از حساب پایر برای ارسال پول نه تنها به دلیل پشتیبانی گسترده اش از انواع ارزها و دسترسی جهانی محبوبیت دارد، بلکه همچنین به خاطر رابط کاربری ساده و کارمزدهای نسبتا پایین تراکنش نیز ترجیح داده می شود. با این حال، کاربران باید از مقررات مربوط به انتقال پول در کشورهای مبدأ و مقصد و همچنین هزینه های مرتبط با تراکنش های خاص آگاه باشند تا تجربه ای مطلوب از انتقال وجه داشته باشند.
انتقال پول از طریق ارزهای دیجیتال
یکی از جدیدترین راه های انتقال پول از ایران به خارج، استفاده از ارزهای دیجیتال میباشد. در این روش شما می توانید پول خود را به یکی از صدها نوع ارز دیجیتال تبدیل کرده و مستقیما به کیف پول دیجیتالی گیرنده واریز کنید. از رایج ترین کوین ها برای تبدیل و انتقال می توان به بیت کوین، اتریوم، ترون، ریپل، پالیگان، بایننس اسمارت چین، ریپل و استیبل کوین های USDT و BUSD اشاره کرد.
شما می توانید ارزهای دیجیتال را با پرداخت ریال از طریق صرافی های آنلاین ایرانی یا با پرداخت دلاری از طریق صرافی های بایننس، کوکوین، کوینکس و … خریداری کنید. توجه داشته باشید که تعداد زیادی از صرافی های خارجی کشور ایران را تحریم کرده و احراز هویت نمی کنند. پس قبل از افتتاح حساب از این مورد مطمئن شوید.
کارمزدهای روش انتقال پول از ایران به خارج با ارزهای دیجیتال شامل کارمزد خرید از صرافی و کارمزد انتقال در شبکه می باشد. بلاکچین بیتکوین و اتریوم کارمزد انتقال بالایی دارند و انتقال از طریق ارزهای بر بستر بلاکچین های اسمارت چین، ترون و پالیگان از بقیه مقرون به صرفه تر است. محدودیت هایی که شامل این روش میشود، سقف خرید از صرافیها می باشد که برای هر صرافی متفاوت است.
انتقال پول از طریق صرافی ها
انتقال پول از طریق صرافی ها یکی از روش های سنتی و همچنین محبوب برای انجام تراکنش های بین المللی است که به ویژه در مواقعی که انتقالات بانکی مستقیم به دلیل تحریم ها یا محدودیتهای دیگر ممکن نیست، کاربرد فراوان دارد. صرافیها امکان تبدیل ارزهای مختلف را فراهم می آورند و به کاربران اجازه می دهند تا با نرخ های تبدیل رقابتی، پول خود را به ارز دیگر تبدیل و به حساب های بانکی در خارج از کشور ارسال کنند. این روش از انتقال پول نه تنها برای مبادلات ارزی بزرگ بلکه برای ارسال کمک های مالی خرد به دوستان یا خانواده های مقیم خارج از کشور نیز مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال، انتخاب یک صرافی انتقال پول به خارج معتبر و قابل اعتماد بسیار مهم است تا از امنیت و سلامت مالی تراکنش ها اطمینان حاصل شود. همچنین، مهم است که در نظر داشته باشید که صرافی ها ممکن است هزینه ها و کارمزدهای خدمات خود را اعمال کنند که باید قبل از انجام تراکنش از آنها آگاه باشید.
انتقال پول از طریق حواله سوئیفت
انتقال پول از طریق حواله سوئیفت (SWIFT) یکی از متداول ترین و امن ترین روش های انجام تراکنش های بین المللی بین بانک ها و موسسات مالی است. سیستم حواله سوئیفت به بانک ها امکان می دهد تا پیام ها و دستورات مالی را به صورت رمزگذاری شده و امن در سطح جهانی ارسال کنند، این امر شامل انتقال وجه، اطلاعات مربوط به معاملات تجاری، و سایر ارتباطات مالی است. این روش برای انتقال مبالغ بزرگ و مهم به دلیل سطح بالای امنیت و قابلیت اطمینان آن بسیار محبوب است. با این حال، تراکنش های SWIFT ممکن است با هزینه های نسبتا بالایی همراه باشند و زمان انجام آنها می تواند از چند ساعت تا چند روز کاری متفاوت باشد، بسته به بانک ها و کشورهای مورد نظر. همچنین، مهم است که توجه داشته باشید که برخی از کشورها و بانک ها به دلیل تحریم های بین المللی ممکن است قادر به استفاده از سیستم SWIFT برای انتقال وجوه نباشند.
مقاله پیشنهادی: مقایسه حواله وسترن یونیون و حواله سوئیفت
انتقال پول از ایران به خارج از طریق XE
یکی دیگر از راههای انتقال پول از ایران به خارج، استفاده از پلتفرم XE میباشد. XE راهی امن برای انجام نقل و انتقالات بینالمللی بانکی ارائه میدهد که میزان سقف بالای مبلغ انتقالی، این پلتفرم را تبدیل به گزینهای مناسب برای خریدهای بزرگ یا نقل و انتقالات تجاری بین کشورها تبدیل میکند. انتقال امن پول به خارج از کشور در نقل و انتقالات تجاری از اولویت بالایی برخوردار است. پلتفرم XE امنیت بالایی را در مقیاسهای کلان انتقالات ارزی تامین میکند. سقف محدودیت انتقال ارز به خارج از کشور توسط XE 535000 دلار میباشد. XE همچنین به مشتریان این امکان را میدهد تا مقادیر زیادی پول برای تحویل نقدی ارسال کنید. XE بیش از 500 هزار مکان پیکاپ کش (دریافت فیزیکی پول) با امنیت بالا در سراسر جهان دارد. حداقل مبلغ برای انتقال حوالههای نقدی باید بیش از 3000 دلار باشد. XE هزینههای کارمزد معقولی دارد که بسته به ارز و مبلغ انتقالی متفاوت است اما نرخ آن شفاف نیست. ابزار تبدیل ارز پلتفرم XE نرخ ارز استاندارد بازار را نشان میدهد اما در واقعیت تا 3 درصد کارمزد امکانات فنی سایت به مبلغ کل اضافه میشود. XE به دلیل امنیت و سقف محدودیت بالا، برای خرید املاک و مستغلات در خارج از کشور یا نقل و انتقالات تجاری گزینه مناسبی است اما برای معاملات روزانه به دلیل عدم شفافیت کارمزد و هزینهها، ممکن است گزینه مناسبی برای همه نباشد.
کارمزد انتقال پول به خارج از کشور
کارمزد انتقال پول به خارج از کشور می تواند بسیار متغیر باشد و بستگی به چندین عامل دارد، از جمله روش انتقال انتخابی، کشور مقصد، مبلغ انتقالی، و سرعت مورد نیاز برای انجام تراکنش. بانک ها و موسسات مالی ممکن است هزینه های ثابت برای انتقالات بین المللی به علاوه درصدی از مبلغ انتقالی به عنوان کارمزد دریافت کنند. انتقالات از طریق سیستم های پرداخت الکترونیکی مانند افتتاح حساب پی پال یا سایر سرویس های انتقال وجه دیجیتالی ممکن است با کارمزدهای متفاوتی همراه باشند که گاهی اوقات بر اساس سرعت انتقال، انتخاب ارز، و نوع حساب کاربری تعیین می شوند. ارزهای دیجیتال نیز گزینه ای برای انتقال وجه هستند که می توانند کارمزدهای پایین تری نسبت به روش های سنتی داشته باشند، اما نوسانات قیمتی ارزهای دیجیتال می تواند تأثیری بر کل هزینه تراکنش داشته باشد.
به همین دلیل، توصیه می شود قبل از انجام هر گونه انتقال بین المللی، با دقت کارمزدها و شرایط مختلف را بررسی کنید تا بهترین و مقرون به صرفه ترین گزینه را برای نیازهای خود انتخاب کنید.
بهترین روش ارسال پول به خارج از کشور
هنگام انتخاب نحوه انتقال ارز به خارج از کشور عوامل مختلفی باید در نظر گرفته شود که این بستگی به شرایط هر فرد دارد. از جمله این شرایط می توان به موارد زیر اشاره کرد:
هزینه ها: شامل هزینه انتقال ارز به خارج، کارمزدهای خرید ارز مورد نظر و کارمزد انتقال آن. این مبلغ با توجه به نوع ارز و نحوه دریافت می تواند متفاوت باشد. می توانید کارمزدهای هر پلتفرم را از وب سایت آن مطالعه کنید.
محدودیت در مقدار مبلغ انتقالی: بسته به سرویس انتقالی، حداقل و حداکثر مقدار مبلغی وجود دارد که می توانید به خارج از کشور ارسال کنید. سقف حداکثر مبالغ برای مطابقت با مقررات بانکی بین المللی وجود دارد. محدودیت ها می توانند برای هر تراکنش یا به صورت دوره ای اعمال شوند.
زمان بندی انتقال: از عوامل مهم دیگر، مدت زمان رسیدن پول به کشور مقصد است. اکثر سرویسها انتقال پول تا سقف معین را به صورت آنی انجام میدهند ولی برای انتقال فوری مبالغ بالاتر در صورت امکان، باید کارمزد بیشتری پرداخت کرد.
مقصد پول: برخی از پلتفرمها پول را مستقیما به حساب بانکی منتقل میکنند اما در اکثر آنها گیرنده نیز باید یک حساب در این سرویس داشته باشد. شرکتهای دیگری مانند Western Union به مردم اجازه می دهند پول را به صورت نقد از مکانهای فیزیکی تعیین شده دریافت کنند.
کشور مبدا و مقصد: سرویس های انتقال پول آنلاین بیشتر کشورهای پیشرفته جهان را تحت پوشش دارند. لیست این کشورها را می توانید در وب سایت هرکدام از سرویس های خدمات انتقال پول به خارج مشاهده نمایید. با این وجود، انتقال پول از ایران به خارج به دلیل تحریم های بانکی و فیلتر بودن برخی از سرویسهای آنلاین، با سختی هایی همراه است.
سرویس های مختلفی برای انتقال پول در سطح بین المللی برای انتخاب وجود دارد که هر کدام قیمت و ویژگی های متفاوتی دارند. هیچ سرویسی وجود ندارد که برای هر موقعیتی بهترین باشد. از طرفی برای ایرانیان مشکل تحریم نیز وجود دارد و به برنامه های تغییر آی پی و شماره مجازی جهت تعدادی از سرویس ها نیاز می باشد. پس گزینه های خود را بر اساس محل ارسال پول، نرخ ارز، کارمزدها و ویژگی های مورد نیاز خود بررسی کرده تا بهترین راه را برای ارسال پول به خارج از کشور را پیدا کنید.
کارشناسان مجرب فراکنش آماده پاسخگویی و رفع ابهامات شما برای ارسال و دریافت وجوه در سطح بین المللی می باشند.
سوالات متداول
بسته به پلتفرم انتخابی و نوع گزینه پرداخت، از چند ثانیه تا چند روز (ماکزیمم 5 روز) طول می کشد.
این مورد نیز بستگی به انتخاب سرویس ارائه دهنده خدمات انتقال وجه بین المللی دارد اما برای انتقال مبالغ محدود، Remitly و Wise گزینه های مناسبی هستند.
بله، البته اگر از معتبر بودن سرویس انتخابی اطمینان حاصل کرده و زمان انتقال ارز، حتما دقت کنید که اطلاعات گیرنده و حساب وی را صحیح وارد نمایید. امن ترین راه برای ارسال مبالغ بسیار زیاد، از طریق حواله بین المللی است که وجوه را مستقیما به حساب بانکی گیرنده واریز می کند.
انتقال پول با مستر کارت (MasterCard) به طور مستقیم امکان پذیر نیست، زیرا تحریم های بین المللی و محدودیت های مالی مانع از ارتباط مستقیم موسسات مالی ایران با سیستم های پرداخت بین المللی مانند مسترکارت میشوند. کاربرانی که قصد دارند پول از ایران به خارج انتقال دهند، معمولا نیاز به استفاده از روش های جایگزین مانند صرافی های مجاز برای تبدیل و انتقال ارز، سیستم های حواله ای غیر رسمی، یا ارزهای دیجیتال دارند. این روش ها امکان انجام تراکنش های مالی بین المللی را فراهم می آورند، هرچند که همواره با چالش هایی از جمله هزینه های بالاتر تراکنش، زمان انتقال طولانیتر، و نیاز به رعایت مقررات و احتیاط های امنیتی همراه هستند.