انتقال پول به اتریش با کمترین کارمزد و فوری

اتریش کشوری محصور در خشکی در اروپای مرکزی است که به خاطر تاریخ غنی و صدها قلعه، کلیسای جامع و کاخ های باشکوه شناخته شده است. علاوه بر این، اتریش روابط بسیار نزدیکی با آلمان دارد. با توجه به اقتصاد سالم اتریش و موقعیت اروپای مرکزی بسیاری از متقاضیان ایرانی هر سال برای سرمایه گذاری، کار و یا تحصیل به این کشور مهاجرت می کنند. در این میان ارسال و انتقال پول به این کشور برای این متقاضیان اهمیت زیادی پیدا می کند. ما مشاوران سایت فراکنش در این مقاله به بررسی چگونگی ارسال حواله به اتریش و جزئیات آن می پردازیم.

ارسال حواله به اتریش

انتقال پول به اتریش

ارسال حواله به اتریش از طریق سوئیفت

یکی از بهترین روش های ارسال حواله به اتریش از طریق سیستم سوئیفت است. همه بانک های کشورهای اروپایی و از جمله اتریش از سیستم سوئیفت برای نقال و انتقالات مالی خود استفاده می کنند. در این روش متقاضی با در دست داشتن کدهای استاندارد سوئیفت می تواند مبالغ بالایی را به حساب گیرنده انتقال دهد. انتقال حواله و پول به اتریش از طریق سوئیفت با مزایای بسیاری همراه است. برخی از مهم ترین مزایای کاربرد این سیستم انتقال حواله و پول، پایین بودن هزینه کارمزد انتقال، سرعت بالا و امکان انتقال پول در مبالغ بالا می باشد. علاوه بر این انتقال حواله های بانکی از طریق کدهای رمزگذاری شده انجام می شود که قابل بازگشایی نیستند و از این جهت این روش انتقال حواله و پول از امنیت بالایی برخوردار است. اگر در ثبت اطلاعات گیرنده یا فرستنده حواله و پول اشتباهی وجود داشته باشد، سیستم سوئیفت کار انتقال را انجام نمی دهد. مدت زمان ارسال حواله به اتریش از طریق سیستم سوئیفت از حدود 3 تا 5 روز کاری است.

چرا فراکنش؟
ارائه مشاوره تخصصی در زمینه پرداخت های بین المللی
انجام سفارشات ۲۴ ساعته در 7 روز هفته
پشتیبانی ارزهای مختلف یورو، روبل، دلار، یوآن و غیره
داشتن نماد اعتماد الکترونیکی

سیستم بانکی کشور اتریش

سیستم بانکی اتریش یک سیستم بانکی به اصطلاح جهانی است و پتانسیل قابل توجهی را برای هم افزایی ارائه می دهد و دارای درجه بالایی از کاهش ریسک و همچنین سازگاری انعطاف پذیر با تغییرات در محیط مالی است. به دلایل تاریخی، بانک‌ های اتریشی بر اساس بخش‌ های فعال در انجمن‌ های تجاری سازماندهی می ‌شوند. بخش بانک های سهامی، بانک های مسکن ساز و موسسه های اعتباری تخصصی و نیز بخش بانک های رهنی وجود دارند. بانک های پس انداز و فولکس بانکن Volksbanken دارای ساختار 2 لایه و بانک های رایفیزن Raiffeisen دارای ساختار 3 لایه هستند. بانک اتریش Bank Austria در سال 1855 با ادغام بانک های سنتی پیشرو اتریش تاسیس شد. از نوامبر 2005، بانک اتریش عضو گروه UniCredit بوده است. این ترکیب یک بانک جدید و واقعاً اروپایی ایجاد کرده است که نقشی کلیدی در بازارهای رشد اروپای مرکزی و شرقی دارد. UniCredit Bank اتریش یک بانک جهانی است که خدمات ارزنده ای را در زمینه بانکداری خرده فروشی، شرکتی و سرمایه گذاری و همچنین بانکداری خصوصی و مشاوره مالی ارائه می دهد.

سیستم بانک های اتریش یک سیستم جهانی فعال است.

به چه بانک هایی در اتریش می توان حواله ارسال کرد؟

اتریش بیش از 700 بانک دارد که نقش مهمی در اقتصاد این کشور دارند. این بانک ها انواع مختلفی از خدمات را ارائه می دهند مانند کمک به افراد عادی با پس انداز و وام  (بانکداری خرده فروشی)، کمک به کسب و کارها با نیازهای سرمایه خود (بانکداری شرکتی) و حتی کمک به سرمایه گذاری و مدیریت ثروت (بانکداری سرمایه گذاری و مدیریت دارایی). برخی از بانک های برتر در اتریش Erste Group Bank، Raiffeisen Bank International AG و Oberbank AG. می باشند. در ادامه برخی از مهم ترین بانک های اتریش را معرفی می کنیم که می توان به آن ها حواله ارسال کرد:

  • Oesterreichische Nationalbank (OeNB)
  • Erste Group Bank. Key Points
  • Raiffeisen Bank International AG (RBI)
  • BAWAG P.S.K
  • UniCredit Bank Austria AG
  • HYPO NOE Landesbank
ادامه مطلب

سوالات متداول

سریع ترین راه برای ارسال پول به اتریش چیست؟

سریع ترین راه برای ارسال پول به اتریش از طریق گزینه سریع SWIFT و وسترن یونیون است: با استفاده از این روش پول در عرض چند دقیقه به مقصد اتریش می رسد. تنها اشکال استفاده از Western Union این است که در مقایسه با دیگر سرویس ها بسیار گران است.

مهم ترین مزایای ارسال پول به اتریش از طریق سوئیفت چیست؟

ارسال حواله به اتریش از طریق سوئیفت با مزایای بسیاری همراه است. برخی از مهم ترین مزایای کاربرد این سیستم انتقال حواله و پول پایین بودن هزینه کارمزد انتقال، سرعت بالا و امکان انتقال پول در مبالغ بالا می باشد.

آیا امکان ارسال حواله به کشور اتریش از طریق وسترن یونیون نیز وجود دارد؟

بله. اما این روش به دلیل تحریم در حال حاضر در ایران فعال نمی باشد.

جواب سوالتو پیدا نکردی؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *